Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Χάρος» ο διαιτητής για την Τίγκρες!! (video)

Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Απερτούρα πανηγύρισε η Αμέρικα μετά τον θρίαμβο 3-0 επί της Τίγκρες στον 2ο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην έδρα της με τους  φιλοξενούμενους να έχουν δριμύτατα παράπονα για τη διαιτησία.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν  στο «Αζτέκα» για να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας και ήταν αήττητοι στα προηγούμενα 15 τους ματς στη διοργάνωση αλλά  οι «αετοί» έφθασαν στη μεγάλη ανατροπή και κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 12η φορά στην ιστορία.
Με τους «τίγρεις» να  θεωρούν ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης  Πολ Ενρίκε Ντελγκαντίγιο  Χάρο ήταν ο δήμιος τους.
Και τούτο γιατί ο άρχων του αγώνα  δεν δίστασε να δείξει στους παίκτες των φιλοξενούμενων  τρεις κόκκινες κάρτες σε διάστημα μόλις εννιά λεπτών στο β’ μέρος.
Με το σκορ στο 2-0 από το 61’ ο χορός των κόκκινων καρτών άνοιξε τρία λεπτά αργότερα όταν ο Ερνάν Μπουρμπάνο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια  για ανατροπή του  Μιγκέλ Λαγιούν ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Μόλις τρία λεπτά μετά σειρά είχε ο  Ντάμιεν Αλβάρεζ να αποχωρήσει πρόωρα από το ματς για απόπειρα να γρονθοκοπήσει τον  Βεντούρα Αλβαράδο με τόσο τον πρώτο όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να κινούνται με λίαν απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή.
Και η βροχή των αποβολών ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους με τον γκολκίπερ  Ναχουέλ Γκουζμάν θύτη καθώς αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα  στο 72’ για επικίνδυνη προβολή στον Αρόγιο.
Με το  σκορ να ανεβαίνει στο 3-0 για τους γηπεδούχους έξι λεπτά αργότερα ο ρέφερι «κοκκίνησε» και έναν παίκτη των γηπεδούχων (τον Λουίς Μεντόζα στο 79’) αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Αμέρικα να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: