Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«ΠΑΟΚ στην κορυφή χωρίς απώλειες»

Να παραμείνει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή, χωρίς απώλειες, παρότι αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα είναι ο στόχος του Άγγελου Αναστασιάδη, όπως τόνισε πριν το -ιδιαίτερο γι’ αυτόν- ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«ΠΑΟΚ στην κορυφή χωρίς απώλειες»
Στις ιδιαιτερότητες που έχει γι’ αυτόν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει χωρίς απώλειες παρά τα προβλήματα, σε δηλώσεις του στο Novasports.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα του μέχρι τώρα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν ενόψει του ματς:

«Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες».

Για το ότι μεσολαβούν μόλις τέσσερις μέρες ανάμεσα στα δύο τελευταία παιχνίδια του συλλόγου είπε: «Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες σήμερα από την Πέμπτη, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά».

Όσον αφορά στο παρελθόν του στα Γιάννενα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνικά γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ήταν η πρώτη ομάδα, η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει την θέση του προπονητή. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τότε και σώθηκε η ομάδα.

Είχα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τον κόσμο και για την διοίκηση και για τους ανθρώπους όλους. Έχω πολύ καλούς φίλους, ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και τα παιδιά τα περισσότερα που δούλεψα μαζί τους ήταν εξαίσια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: