Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ικανοποιημένος ο Μαντσίνι!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά την εκτός έδρας νίκη της Ίντερ επί της Κιέβο με 2-0.
Οι «νερατζούρι» επικράτησαν χάρη σε τέρματα των Κόβατσιτς και Ρανόκια, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα του βελτιώνεται συνεχώς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.
Είναι μία σημαντική νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Η Κιέβο ήταν πολύ καλά στημένη και πειθαρχημένη στο γήπεδο. Δεν άφηνε χώρο στους παίκτες μου. Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, καταφέραμε να νικήσουμε και μάλιστα χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε και άλλο ώστε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα», είπε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σύστημα που χρησιμοποιεί: «Αυτή τη στιγμή, το 4-3-1-2 είναι η καλύτερη διάταξη για την ομάδα. Πιστεύω πως αφού δεν έχουμε καθαρά εξτρέμ στην ομάδα, με αυτό το σύστημα θα είμαστε πιο επικίνδυνοι και ισορροπημένοι».
Για τον ρόλο του Μεδέλ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Η ομάδα βελτιώνεται αμυντικά. Αργά αλλά σταθερά. Η άμυνά μας τα πήγε εξαιρετικά ενάντια στην Κιέβο. Ο Μεδέλ για παράδειγμα έτρεχε και μάρκαρε συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».
Τέλος, αναφέρθηκε στους Ικάρντι, Γκουαρίν και Κόβατσιτς: «Ο Ικάρντι είναι ένας νέος επιθετικός με τεράστια ποιότητα. Θα δουλέψουμε μαζί και θα βελτιωθεί κι άλλο. Ο Γκουαρίν είναι ένας έμπειρος και η κλάση του φαίνεται στο γήπεδο. Όσο για τον Κόβατσιτς, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας πολύ καλός χαφ. Είναι ακόμη νέος και πρέπει να μάθει να αμύνεται, αλλά πραγματικά, με βάση τα στοιχεία που έχει δείξει, μπορεί να γίνει ένας πλήρης παίκτης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: