Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Πράσινα» μοντέλα και αυτόγραφα… !!(pics)

Χαμόγελα και… αυτόγραφα σε φίλους του Παναθηναϊκού μοίρασαν παίκτες, μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και της διοίκησης, που έδωσαν το παρών σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

«Πράσινα» μοντέλα και αυτόγραφα… (pics)
Στο κατάστημα της «Marks and Spencer», που βρίσκεται στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης παίκτες, μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και της διοίκησης του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δοκιμάσουν τα νέα κοστούμια της εταιρείας, που είναι ο επίσημος χορηγός ένδυσης των «πράσινων».

Η… αντιπροσωπεία ήταν πολυπληθής, αφού από πλευράς παικτών, έδωσαν το παρών οι Στέφανος Κοτσόλης, Λουκ Στιλ, Μλάντεν Πέτριτς, Μάρκους Μπεργκ, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Λαγός, Σωτήρης Νίνης και Αμπντούλ Ατζαγκούν. Παρόντες επίσης οι Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος και Στράτος Σωπήλης.

inner

inner

inner

inner

inner

Την ευκαιρία να δουν τα ινδάλματά τους, δεν έχασαν και περίπου 200 φίλοι της ομάδας, που έδωσαν το παρών και είδαν από κοντά τους «αστέρες» της ομάδας να δοκιμάζουν κοστούμια σε ρόλο… μοντέλων. Οι παίκτες, με τη σειρά τους, δεν χάλασαν κανένα χατίρι, βγάζοντας φωτογραφίες και μοιράζοντας αυτόγραφα. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και η μασκότ της ομάδας, ο γνωστός «Πανάθας», που έδωσε τη δική του… παράσταση!

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: