Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Για τη νίκη και τον… Αμπιντάλ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο έχοντας ως στόχο να πάρει τη νίκη αλλά και να αποχαιρετήσει τον Αμπιντάλ.

Για τη νίκη και τον… Αμπιντάλ
Δεν θέλει και ρώτημα… Ο στόχος του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι η νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι απέναντι στους κυανέρυθρους θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν να ασκού πίεση στον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι αυτό έχει όμως ιδιαίτερη σημασία και για τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο γάλλος άσος του Ολυμπιακού πρόκειται την Παρασκευή να ανακοινώσει την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του και έτσι το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο αποκτά άλλο νόημα για εκείνον.

Ο Μίτσελ χθες δεν τον είχε δοκιμάσει στο σχήμα με τους βασικούς για το σημερινό ματς. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Αμπιντάλ να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι στα άκρα της με τον Ρομπέρτο για άλλη μια φορά κάτω από την εστία.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Μανιάτης με παρτενέρ έναν εκ των Κασάμι και Ντινγκά. Στα άκρα περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Φουστέρ έναντι του Ντοσεβί. Ο Αφελάι μετά από το ματς στη Λειβαδιά θα πατήσει στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό του ματς, ενώ ο Ντομίνγκες θα είναι και πάλι βασικός πίσω από τον ανεβασμένο Μήτρογλου.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Μέγερι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπενίτες. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, αλλά και οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Γκαζαριάν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: