Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Ήμασταν ξεκάθαροι στον Σανιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος και μίλησε για την υπόθεση Σανιά αλλά και για την κατάσταση στην ομάδα του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον Άρη:
Ο Άρης ήταν και παραμένει ασθενής. Πήραμε έναν άνθρωπο κλινικά νεκρό και με αλλεπάλληλες ενέργειες τον επαναφέρουμε και να γίνει ξανά ο πολεμιστής Άρης. Δεν μας ήρθε να βοηθήσουμε την ομάδα ξαφνικά. Βλέπαμε πως δεν υπήρχε κάτι άλλο και πως ο Άρης ήταν διαλυμένος. Είναι δεδομένο πως θα προκύψουν και άλλα όμως… δε μασάμε».
Για την περίπτωση Σανιά:
«Όλοι τον θέλουμε τον Σανιά, δεν εξαρτάται όμως μόνο από τη θέληση μας. Υπάρχουν διαδικαστικά θέματα που μπορούν πολύ δύσκολα να ξεπεραστούν. Ένα μήνα μας κορόιδευε ο ποδοσφαιριστής. Έφερε τα έγγραφα του πριν από 4 μέρες και ψάχνουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να πάει στη Σενεγάλη για να βγάλει βίζα. Οι μάνατζερ του είναι εξαφανισμένοι και δεν βγάζουμε άκρη. Εμείς του ξεκαθαρίσαμε πως αν βγάλει τη βίζα στην πατρίδα του είναι κανονικά παίκτης του Άρη. Δεν τον πληρώνουμε άδικα. Έχει πάρει πάνω από το 40% των συμφωνηθέντων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στη Β’ εθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί θα ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έπρεπε να βγάλουν το δελτίο του παίκτη μέχρι τις 30 Αυγούστου. Τι μπορεί να κάνεις ο Άρης αυτή τη στιγμή; Θα μείνει χωρίς αμυντικό χαφ; Πρέπει να πάει τώρα στη Σενεγάλη και να μας ενημερώσει. Το πρόβλημα το κληρονομήσαμε. Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου έτρεξε στην ΕΠΟ αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι».
Για το αν έχει ο Σανιά πρόταση από άλλη ομάδα:
«Μας είπε ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα. Χθες μας ζήτησε να του πληρώσουμε 2 μήνες για να πάει στη Σενεγάλη να κάνει τη βίζα. Ο πρόεδρος του είπε πως του πληρώνει τα εισιτήρια αλλά αυτός ζήτησε 2 μισθούς μπροστά σε 4 άτομα».
Για το αν «τελείωσε» το θέμα Σανιά:
«Αν μας ενημερώσει ξεκάθαρα για την βίζα εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε με συνεργό τον κ. Χατζηιωάννου για το πρόβλημα που υπάρχει έχουμε αναλάβει και αυτό το θέμα. Η ομάδα δεν μπορεί να μείνει χωρίς αμυντικό χαφ».
Για το αν θα έρθει κόσμος από την Θύελλα Φιλώτα:
«Θα έρθει κόσμος και υπάρχει και η θύρα των φιλοξενουμένων».
Για την απαγόρευση μετακίνησης στο Σουφλί:
«Τι πάει να πει απαγόρευση; Αυτό είναι γελοίο να το συζητάμε. Οι Αρειανοί δεν μπορούν να παν εκεί; Δεν πήγαμε στη σύσκεψη γιατί γνωρίζουμε ήδη ότι υπάρχει απαγόρευση. Θέλω να περάσει ο σημερινός αγώνας και από το βράδυ θα ασχοληθώ πολύ με το θέμα. Είχαμε επαφή με τους συνδέσμους και οι άνθρωποι βγάζουν τον προβληματισμό τους. Ο Άρης όπου παίζει είναι γιορτή και δεν θα χαλάσει για κανέναν».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: