Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» στον Ίβκοβιτς!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ανακοίνωσε ο Μάιρ Τσάτμαν. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Eurocup, ευχαρίστησε ειδικά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» στον Ίβκοβιτς
Η αναμέτρηση της Βέντσπιλς με την Πινάρ Καρσίγιακα, για την 10η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup (17/12), θα είναι η τελευταία στην πλούσια καριέρα του Μάιρ Τσάτμαν.

Ο 36χρονος γκαρντ, ο οποίος φέτος έγινε πρώτος στην ιστορία της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης φορώντας τη φανέλα της λετονικής ομάδας, θα πει «αντίο» στα παρκέ ύστερα από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ενώ στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βέντσπιλς που μου έδωσε αυτή την τελευταία ευκαιρία, αλλά και να ευχαριστήσω τους προπονητές, τις ομάδες, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους που έπαιξα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο μαζί κατακτήσαμε το Eurocup (σ.σ. το 2006 με την Ντινάμο Μόσχας), αλλά και τον τζένεραλ μάνατζερ της Βέντσπιλς, Ραλφ Πλέινικς, που μου έδωσε την πρώτη και την τελευταία μου ευκαιρία (σ.σ. είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη λετονική ομάδα το 2002). Ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα είχα μία τέτοια καριέρα και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Ανυπομονώ να εμπλακώ μελλοντικά στο μπάσκετ, αλλά τώρα η δουλειά που θα κάνω θα είναι του… πατέρα, στα δύο παιδιά μου. Ήμουν για χρόνια μακριά τους. Ευχαριστώ για όλα», ήταν η δήλωση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του Eurocup, Μάιρ Τσάτμαν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: