Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Ανταποκριθήκαμε σωστά»

Ικανοποιημένος ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Άρη, με βάση τις απουσίες των «πρασίνων».

Ιβάνοβιτς: «Ανταποκριθήκαμε σωστά»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άρη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των «πρασίνων» ήταν ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του, λόγω των απουσιών, με τον Τζέιμς Γκιστ -από τη μεριά του- να δηλώνει πως το «τριφύλλι» επικεντρώνεται στο ματς με την Μπαρτσελόνα και όχι σε αυτά με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν.

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Για τον απλό λόγο ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά. Είναι πολύ σωστά δομημένος, καθοδηγείται πολύ σωστά κι έχει ξεκάθαρες ιδέες. Αλλά επίσης πιστεύω ότι κι εμείς κάναμε πιο περίπλοκο το παιχνίδι με το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές μπάλες που χάσαμε. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στα δεδομένα μας. Σήμερα είχαμε θέμα στη θέση του πλέι μέικερ, ανταποκριθήκαμε σωστά και είμαι ικανοποιημένος γιατί νικήσαμε μία καλή ομάδα. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ τον Άρη», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σχετικά με τον βαθμό συγκέντρωσης των παικτών του λόγω των δύσκολων αγώνων που απάντησε πως: «Όχι, δεν είχαμε θέμα συγκέντρωσης. Είχαμε δυσκολίες στη θέση ‘’1’’ λόγω των απωλειών, δεν είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης αν και κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση».

Για την εμφάνιση του Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Είναι αλήθεια ότι έπαιξε σήμερα πολλές θέσεις, αλλά θα πρέπει να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα, καθώς έχουμε υψηλούς στόχους».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: «Θέλω να συγχαρώ τον Άρη που ήρθε εδώ κι έπαιξε ένα δυνατό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ματς μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πως θα σταθούμε παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να δούμε αυτό το παιχνίδι και πως μπορούμε να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου κι αυτό με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ντέρμπι. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: