Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΝΒΑ Power Rankings: Αχτύπητοι οι Γουόριορς!!


Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ΝΒΑ είναι ακόμα οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με το εντυπωσιακό 21-2 ρεκόρ, από κοντά ακολουθούν οι Γκρίζλις και οι Ρόκετς, ενώ πλησιάζουν την πρώτη δεκάδα οι Θάντερ.

ΝΒΑ Power Rankings: Αχτύπητοι οι Γουόριορς
Στην κορυφή παρέμειναν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς κανείς δεν μπορεί να σπάσει το αήττητο σερί των 16 νικών. Επανέκαμψαν οι Μέμφις Γκρίζλις και οι Χιούστον Ρόκετς με την επιστροφή του Χάουαρντ δείχνουν παντοδύναμοι, ενώ οι Τορόντο Ράπτορς απρόσμενα διατηρούνται πολύ ψηλά.

Τη μεγαλύτερη άνοδο (9 θέσεις) σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα σημείωσαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετά την επιστροφή των Ντουράντ και Γουέστμπρουκ, και την μεγαλύτερη πτώση (4 θέσεις) οι Φοίνιξ Σανς. Στην τελευταία θέση φυσικά όπως αναμενόταν γύρισαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

1.Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (21-2): Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την ομάδα; Με την ισορροπία και αρμονία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι των «Πολεμιστών» σε άμυνα και επίθεση έχουν σκορπίσει το φόβο και τον τρόμο στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Θύματα τους έπεσαν αυτή την εβδομάδα οι Ρόκετς, Μάβερικς και Πέλικανς και έφτασαν τις 16 συνεχόμενες νίκες. Ο Κερ με έμφαση τόνισε πως δεν μπορούν να πλησιάσουν το ρεκόρ 72-10 των Μπουλς του Τζόρνταν, σε μια προσπάθεια να μείνει προσηλωμένη στους στόχους της η ομάδα του.

2.Μέμφις Γκρίζλις (19-4): Αλώβητοι πέρασαν από τα φαινομενικά εύκολα ματς με τους Χόρνετς και τους Σίξερς, όπου χρειάστηκαν συνολικά τρεις παρατάσεις για να νικήσουν. Νωρίτερα είχαν επικρατήσει και των Μάβερικς. Με τους Κόνλι και Γκασόλ να είναι οι καλύτεροι παίκτες των «Αρκούδων», δεν έχει βρεθεί πολύς χρόνος για τους Κουφό και Καλάθη. Με τους Μάβερικς μάλιστα ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για μόλις 33 δευτερόλεπτα.

3.Χιούστον Ρόκετς (19-4): Τώρα που γύρισε και ο Χάουαρντ ποιος τους πιάνει! Ο σέντερ των «Ρουκετών» γύρισε φρέσκος στη δράση βοηθώντας με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ στην επικράτηση της ομάδας του επί των Νάγγετς. Στο ίδιο ματς τριμπλ νταμπλ έκανε ο Χάρντεν με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ηττήθηκαν μονάχα από τους Γκόλντεν Στέιτ παρά τα προβλήματα που είχαν. Ο Παπανικολάου παραμένει στα πιτς μαζί με τον Τζόουνς εξαιτίας της κάκωσης στο γόνατο που είχε πάθει την προηγούμενη εβδομάδα.

4.Τορόντο Ράπτορς (19-6): Αν και είχαν εύκολο πρόγραμμα κόντρα σε Πέισερς, Νικς και Μάτζικ το έβγαλαν χωρίς απώλειες με εξαίρεση την ήττα στο Κλίβελαντ από την παρέα του ΛεΜπρον. Έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο ΝΒΑ πίσω μόνο από τους Μάβερικς. Ο Λάουρι έχει αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση για να καλύψει το κενό του ΝτεΡόζαν. Ο Γουίλιαμς και ο Πάτερσον επίσης δίνουν πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο.

5.Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (19-6): Την απρόσμενη ήττα στη Μινεσότα ακολούθησε η αναμενόμενη στο Σικάγο. Εντυπωσιακό το κρεσέντο του Όλντριτζ στο πρώτο δωδεκάλεπτο (21 πόντοι!) και του Λίλαρντ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σημείωσαν από 35 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ρόουζ και των συμπαικτών του. Αρκετά προετοιμασμένοι στην Ιντιάνα μπήκαν δυνατά από νωρίς και νίκησαν τους ελλιπείς Σπερς. Θα λείψει για τον προσεχή μήνα ο Λόπεζ με κάταγμα στο χέρι, με τον Κέιμαν να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του.

6.Γουάσινγκτον Γουίζαρντς (17-6): Κυρίαρχοι στην πρωτεύουσα απέναντι στους Κλίπερς και τους Τζαζ με τον Μπιλ να σημειώνει 29 και 22 πόντους αντίστοιχα. Με τη νίκη στο Ορλάντο έφτασαν στις τέσσερις συνεχόμενες. Ο Νενέ επέστρεψε, αλλά ο Γουίτμαν προτιμά να χρησιμοποιεί βασικό τον Χάμφρις. Μεγάλη έκπληξη η παρουσία του Μπάτλερ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο NBDL πέρυσι και έμοιαζε το καλοκαίρι έτοιμος για κάποια καλή ευρωπαϊκή ομάδα.

7.Ατλάντα Χοκς (17-7): Τις 9 νίκες σε 10 ματς έφτασαν τα «Γεράκια» μετά τη σχετικά εύκολη επικράτησή τους επί των Μπουλς, με τον Χόρφορντ να σημειώνει 21 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ. Μοναδική ήττα από τους Μάτζικ στο Ορλάντο. Ο Κόρβερ είναι ο καλύτερος σουτέρ στο πρωτάθλημα και ο Τιγκ εμφανίζει αξιοθαύμαστη ωριμότητα στο παιχνίδι του. Σημαντικότερος παράγοντας για την πορεία τους είναι η σταθερότητα στο ρόστερ, έχοντας προσθέσει στο ροτέισον μόνο τον Σεφολόσα και τον Μπέιζμορ.

8.Λος Άντζελες Κλίπερς (17-7): Επιβλήθηκαν με άνεση των Πίστονς και των Πέισερς, αλλά απογοήτευσαν απέναντι στους Μπακς και τους Γουίζαρντς. Και οι δυο ομάδες έχουν περιφερειακούς με πλούσια αθλητικά προσόντα. Μικρή η προσφορά των αναπληρωματικών πλην του Κρόφορντ. Ο Γκλεν Ντέιβις πλησιάζει διαρκώς στα κυβικά του Σχορτσιανίτη και ο Τούρκογλου δεν έχει πολλά να δώσει. Λίγα πράγματα και από τον Μπούλοκ στη δεύτερη χρονιά του στη λίγκα. Θα είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον ελεύθερο πλέον Κιριλένκο.

9.Ντάλας Μάβερικς (17-8): Με διαφορά την καλύτερη επίθεση έχουν σε όλο το πρωτάθλημα οι Τεξανοί, αλλά στην άμυνα δεν τα πάνε καθόλου καλά όντας στην 22η θέση. Καμία έκπληξη επομένως με τις εύκολες ήττες από τις ποιοτικές αμυντικά ομάδες των Γουόριορς και των Γκρίζλις . Ο Καρλάιλ όμως είναι εξαιρετικός προπονητής και με τη στιβαρή παρουσία του Τσάντλερ κάτω από το καλάθι, θα την βρει την άκρη. Ο Πάρσονς ανεβαίνει αγωνιστικά, μετά το μάλλον μέτριο ξεκίνημα στο Ντάλας.

10.Σαν Αντόνιο Σπερς (17-8): Χαλάρωσαν υπερβολικά τα «Σπιρούνια» και δικαιολογημένα ο Γκρεγκ Πόποβιτς τα έψαλλε στους παίκτες του. Δεν γίνεται να χάνουν μέσα σε λίγες μέρες από τους Τζαζ και τους Λέικερς που έχουν τις χειρότερες άμυνες σε όλο το ΝΒΑ. Ξεκουράστηκαν οι βασικοί με τους Μπλέιζερς και αναμενόμενα δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι τέλους, με το ρούκι Κάιλ Άντερσον να κάνει την πρώτη του καλή εμφάνιση. Περιέργως ο άσημος Όστιν Ντέι παραμένει στο ρόστερ.

11.Σικάγο Μπουλς (15-9): Εντυπωσιακός ο Ρόουζ στη νίκη με τους Μπλέιζερς πετυχαίνοντας 31 πόντους .Ναι δεν είναι τελειωμένος, η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα του είναι ακόμα εδώ. Ο Μίροτιτς συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του δείχνοντας πως έχει περισσότερα από ένα καλό περιφερειακό σουτ. Η σκληρή άμυνα τους επανέρχεται σταδιακά, όπως είδαμε με Νετς και Χιτ, τους οποίους καθήλωσαν στους 80 και 75 πόντους αντίστοιχα. Κουρασμένοι έδειξαν στην Ατλάντα, έχοντας παίξει τα περισσότερα εκτός έδρας ματς στο ΝΒΑ.

12.Κλίβελαντ Καβαλίερς (14-9): Πονάει ο «Βασιλιάς» πονάνε όλοι οι Καβαλίερς. Ένα ματς έχασε με πόνο στο γόνατο και πανικοβλήθηκαν αμέσως οι φίλοι της ομάδας. Κακή ήττα από τους Πέλικανς που έπαιζαν ουσιαστικά χωρίς τον Ντέιβις παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση του ΛεΜπρον με 41 πόντους. Επέστρεψαν δριμύτεροι με τους Χόρνετς και προηγήθηκαν στην αρχή με 21-0! Με 22 πόντους και 18 ριμπάουντ ο Λαβ θύμισε τον παίκτη που θαυμάσαμε την προηγούμενη εξαετία στη Μινεσότα.

13.Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (11-13): Ασυγκράτητοι δείχνουν οι Θάντερ στην επάνοδο του Ντουράντ και του Γουέστμπρουκ από τους τραυματισμούς. Τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση και λογικά σημείωσαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους με τους Σανς, νίκη που τους ώθησε για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη οκτάδα των πλέι οφ. Αν συνεχίσουν έτσι, θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην postseason. Ζεστός δείχνει και ο Μόροου, το καλό σουτ του οποίου θα το χρειαστούν, όταν αρχίσουν τα δύσκολα.

14.Μιλγουόκι Μπακς (13-12): Ο Αντετοκούνμπο τους οδηγεί με ασφάλεια προς τα πλέι οφ. Ο Έλληνας φόργουορντ συνεπικουρούμενος από τους Πάρκερ και Νάιτ συνεχίζει την καταπληκτική πορεία του στα αμερικανικά γήπεδα. Θύμα των «Ελαφιών» αυτή τη φορά οι Κλίπερς, ενώ με τρίποντο του Μίντλετον στην εκπνοή κέρδισαν μέσα στο Φοίνιξ. Μοναδική ήττα από τους Θάντερ. Ακόμα να επιστρέψει στη δράση ο Ιλιασόβα από τη διάσειση που υπέστη στις 2 Δεκεμβρίου με τους Μπλέιζερς.

15.Νιου Όρλεανς Πέλικανς (11-12): Παράξενη ομάδα οι Πέλικανς. Χωρίς τον Ντέιβις που χτύπησε ελαφρώς στο στήθος, έχασαν από τους Γουόριορς στην παράταση και νίκησαν τους Καβαλίερς του ΛεΜπρον, έχοντας αγωνιστεί μόνο οκτώ λεπτά ο στατιστικά ΜVP του ΝΒΑ στην αρχή της σεζόν, αναμφίβολα όμως είναι κομβικός ο 21χρονος σταρ των «Πελεκάνων» για τη συνέχεια της χρονιάς. Δυο νίκες και δυο ήττες της περασμένη εβδομάδα συνολικά και οδεύουν σταθερά προς την ένατη θέση στη Δύση που δεν οδηγεί πουθενά: ούτε πλέι οφ ούτε υψηλό ντραφτ πικ.

16.Μαϊάμι Χιτ (11-13): Ισορροπία με ρεκόρ 2-2 αυτήν την εβδομάδα, με νίκες σε Φοίνιξ και Γιούτα και ήττες απέναντι σε Μπουλς και Νάγγετς. Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς με ρήξη πλάγιου μηνίσκου ο ΜακΡόμπερτς, αρκετά ματς θα χάσει με πρόβλημα στην κνήμη ο Μπος και ο Γουέιντ όλο κάποιο πρόβλημα παρουσιάζει. Το βάθος στο ρόστερ ελάχιστο, ευτυχώς αγωνίζονται στην Ανατολική Περιφέρεια και μπορούν να εισέλθουν στα πλέι οφ.

17. Φοίνιξ Σανς (12-14): Σε κρίση βρίσκονται οι «Ήλιοι» που το τελευταίο διάστημα έφτασαν τις έξι συνεχόμενες ήττες. Έχασαν στο τέλος από Μπακς, Πίστονς και Χιτ, ενώ δεν προέβαλαν καμία αντίσταση στους Θάντερ. Πλέον δεν μπορούν να πιάσουν εξ απήνης καμία ομάδα όπως πέρυσι και τους έχει στοιχίσει η απώλεια του Φράι. Η διαφορά ποιότητας με τις κορυφαίες ομάδες στη Δύση είναι εμφανής. Τουλάχιστον παίζουν γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ. Αλλαγές στην πεντάδα από τον Χόρνατσεκ με τους Λεν και Τάκερ να αντικαθιστούν τους Πλάμλι και Μάρκους Μόρις.

18.Ντένβερ Νάγγετς (10-14): Φαίνεται πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Πάλι εκτός ο Γκαλινάρι με πρόβλημα στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, ο ΜακΓκι τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη, ενώ και ο Φαρίντ απουσίασε στα τελευταία ματς. Ο Λόσον δείχνει φανερά πεσμένος και με τους φιλότιμους Αφλάλο και Τσάντλερ δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Επόμενο ήταν να ηττηθούν από Σπερς και Ρόκετς. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Νούρκιτς, με τους Ρόκετς όμως έφτασε τα 6 φάουλ σε μόλις 18 λεπτά.

19.Μπρούκλιν Νετς (10-12): Τα κατάφεραν με Χόρνετς και Σίξερς, γνώρισαν τη συντριβή από τους Μπουλς. Κερδίζουν τις κακές ομάδες και χάνουν με άνεση από τις καλές. Βυθισμένοι στη μετριότητα, δύσκολα θα ξεπροβάλλουν, αν δεν κάνουν αλλαγές. Κάτι που φαίνεται πως το συνειδητοποίησαν και στη διοίκηση με τον Μπίλι Κινγκ να έχει βγάλει στο σφυρί τους ακριβοπληρωμένους Γουίλιαμς, Τζόνσον και Λόπεζ. Εκτός και αν ο Προχόροφ θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας για να την πουλήσει, όπως φημολογείται από το καλοκαίρι. Ποιος θα τους πάρει όμως με τα μυθικά συμβόλαια που έχουν;

20. Σακραμέντο Κινγκς (11-13): Ευκαιρία έψαχναν για να απολύσουν τον Μάικ Μαλόουν οι ιθύνοντες των Σακραμέντο Κινγκς και την βρήκαν τώρα με τους Κινγκς να έχουν 2-7 ρεκόρ στα εννιά τελευταία παιχνίδια. Όμως έλειπε ο με διαφορά καλύτερος τους παίκτης, ΝτεΜάρκους Κάζινς (απουσιάζει με ιογενή μηνιγγίτιδα) και πάρα ταύτα παρέμειναν αρκετά ανταγωνιστικοί. Περίεργες πληροφορίες έρχονται από την Καλιφόρνια, με τον ιδιοκτήτη Ραναντιβέ να έχει υπερβολικές και παράξενες απαιτήσεις. Από τους αδελφούς Μαλούφ στον Ινδό, πώς να σηκώσουν κεφάλι μετά οι «Βασιλιάδες»;

21. Ορλάντο Μάτζικ (10-17): Παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται ολοένα και καλύτεροι, τα αποτελέσματα όμως θα αργήσουν να έρθουν. Κλειστές ήττες στην Ατλάντα και με Γουίζαρντς στο Ορλάντο, αλλά επικράτησαν των Χοκς. Πολύς καλός ο Ολαντίπο, σταθεροί οι Χάρις και Βούτσεβιτς. Αιμόφυρτος έπεσε κάτω ο Φουρνιέ από την αγκωνιά του Χάνσμπρο στο Τορόντο. Δεν είναι να μπλέκεις με τον Psycho-T.

22.Μπόστον Σέλτικς (8-14): Μια κρύο μια ζέστη για τους «Κέλτες». Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, στην παράταση με τους Γουίζαρντς αλλά και με τους προβληματικότατους Νικς και Χόρνετς. Επιβλήθηκαν φυσικά των Σίξερς, αλλά δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Ψυχολογικό πρόβλημα δείχνει να έχει ο Ρόντο, καθώς με 33% από τη γραμμή των βολών φέτος δεν προσπαθεί καν να κερδίσει φάουλ. Στα τελευταία 10 ματς έχει σταθεί μόνο 10 φορές στη γραμμή των βολών. Μονάχα σε τρεις ευστόχησε.

23.Λος Άντζελες Λέικερς (8-17): Ξεπέρασε και τον Τζόρνταν σε απόλυτο αριθμό πόντων στην κανονική διάρκεια ο Κόμπι Μπράιαντ! Πλέον μόνο οι Τζαμπάρ και Μαλόουν είναι πιο ψηλά, αλλά αν παίξει μπάσκετ άλλα 3 χρόνια ίσως να τους φτάσει. Τις τρεις σερί νίκες έφτασαν οι Λέικερς πριν ηττηθούν στην Ιντιάνα, με αξιοσημείωτη αυτή στο Σαν Αντόνιο, με τον Νικ Γιάνγκ να βάζει ένα απίστευτα δύσκολο τρίποντο στο τέλος. Δύσκολα θα ξαναβρούν άλλη τόσο καλή εβδομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο επιτυχημένη, ας το γιορτάσουν.

24.Ιντιάνα Πέισερς (8-17): Γύρισαν οι Γουέστ και Γουάτσον από τους τραυματισμούς τους και άρχισαν να χάνουν το ένα ματς πίσω από το άλλο! Μόνο τους εξουθενωμένους σωματικά και ψυχικά Λέικερς κατάφεραν να κερδίσουν μετά τις 8 συνεχόμενες ήττες! Μετά την πολύ καλή εκκίνηση στη χρονιά ο Χίμπερτ επέστρεψε στις κακές περσινές εμφανίσεις του. Σε συζητήσεις βρίσκονται με τους Χόρνετς για να επαναπατρίσουν τον Στίβενσον.

25.Σάρλοτ Χόρνετς (6-18): Πάλεψαν μέχρι τέλους στο Μέμφις, αλλά ηττήθηκαν στη δεύτερη παράταση, με την κούραση να βαρύνει τα πόδια των παικτών με τους Νετς. Δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο πρώτο εξάλεπτο με τους Καβαλίερς και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 21-0! Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «Σφηκών», Λανς Στίβενσον έχουν βγάλει στο σφυρί οι ιθύνοντες της ομάδας, με την πρώην ομάδα του - τους Πέισερς - και τους Νετς να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

26. Ντιτρόιτ Πίστονς (5-20): Με την επιστροφή στη δράση για τον Μικς πήραν δυο κολλητές νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, στο Φοίνιξ και το Σακραμέντο. Όχι τυχαία η παρουσία του ήταν πολύ καλή, καθώς η προσοχή των αντιπάλων είναι στραμμένη κυρίως στον Ντράμοντ και τον Μονρό. Το έχουν ανάγκη το καλό περιφερειακό του σουτ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βαν Γκάντι προσπαθεί να ξεφορτώσει κάπου αλλού τους Τζένινγκς και Σμιθ. Δύσκολη η αποστολή του, θα τα καταφέρει;

27.Γιούτα Τζαζ (6-18): Την μεγάλη έκπληξη έκαναν κόντρα στου Σπερς οι Τζαζ, έχασαν δύσκολα από Χιτ και Γουίζαρντς. Ανεβασμένος ο Τούρκος σέντερ Καντέρ, αλλά δεν αρκεί. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι στη θέση του πόιντ γκαρντ. Ο Μπερκ δείχνει λίγος και ο Έξαμ ανέτοιμος. Η άμυνα τους είναι καλύτερη μόνο από αυτήν των Λέικερς. Το ταξίδι τους συνεχίζεται μετά τη Νέα Ορλεάνη στην Ανατολή και επιστρέφουν στη Γιούτα μετά τα Χριστούγεννα.

28.Νιου Γιόρκ Νικς (5-21): Επιτέλους κέρδισαν! Το αρνητικό σερί ηττών σταμάτησε στις 10, καθώς επικράτησαν των Σέλτικς στη Βοστώνη. Στο επόμενο ματς όμως έχασαν στην παράταση από τους Ράπτορς. Τι είχες Καρμέλο, τι είχα πάντα… Αρνήθηκαν πως υπάρχει ένταση στα αποδυτήρια οι Άντονι και Χάρνταγουέι, αλλά όσο παραμένουν τα αρνητικά αποτελέσματα, το κλίμα δεν πρόκειται να γίνει ευχάριστο. Ήρθε η ώρα για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, το σίγουρο είναι πως ο Φιλ Τζάκσον δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

29.Μινεσότα Τίμπεργουλβς (5-18): Βρήκαν… χαλαρούς τους Μπλέιζερς και τους κέρδισαν στη Μινεσότα, αλλά στη συνέχεια αποτέλεσαν βορά στις ορέξεις των Ντουράντ και Γουέστμπρουκ. Ωστόσο, αισθητά βελτιωμένοι εμφανίζονται στα τελευταία ματς οι ΛαΒιν και Μαχαμάντ. Ιστορική βραδιά με τους Λέικερς στο «Target Center» και ο ιδιοκτήτης της ομάδας σε μια πολύ ωραία κίνηση έδωσε την μπάλα με την οποία ξεπέρασε το ρεκόρ πόντων του Τζόρνταν στον Κόμπι.

30.Φιλαδέλφεια Σίξερς (2-22): Επέστρεψαν στις… παλιές καλές συνήθειες οι Σίξερς, καθώς έχασαν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Βλέπετε δεν γίνεται να βρίσκεις αντιμέτωπους τους Πίστονς και τους Τίμπεργουλβς συνέχεια. Τουλάχιστον ζόρισαν τους πολύ κουρασμένους Γκρίζλις, αλλά ηττήθηκαν στην παράταση. Διευκόλυναν τους Νετς και χρεώθηκαν το συμβόλαιο του Κιριλένκο, τον οποίο άφησαν αμέσως ελεύθερο. Ο Αλντεμίρ υπέγραψε, αλλά πόσο να βοηθήσει και μάλιστα εν μέσω της χρονιάς; Δεν είναι και τόσο σπουδαίος άλλωστε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: