Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Συμπληρώθηκε το «παζλ»

Βρέθηκαν την Τρίτη οι έξι ομάδες που συμπλήρωσαν τη 16άδα του Eurochallenge, μετά τα αποτελέσματα της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης.

Συμπληρώθηκε το «παζλ»
Μιλάμε για τις Μπρίντιζι, Ντεν Μπος, Ενέρτζια, Σκαϊλάνερς, Αντβέρπ και Ουσάκ Σπορτίφ, που ακολούθησαν τις Αστάνα, Γκούσινγκ, Ενισέι, Τάρτου Ροκ, Ααλσταρ, Λε Μαν, Αβτοντορ, Μονς, Ναντέρ και Τραμπζονσπόρ.

Οι Ιταλοί νίκησαν την Ουλμ 88-70 στην έδρα τους και της «έκοψαν» τη φόρα για την πρόκριση, αφού στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς ευνοήθηκε η Ντεν Μπος που νίκησε 77-67 στην έδρα της Σοντερτάλιε.

Η Ενέρτζια έχασε 74-97 στη Σόφια από την Ακαντέμικ, όμως ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με την Κόρμεντ, παρά τη νίκη των Ούγγρων με 83-81 επί της Τάρτου ροκ στην Εσθονία. Οι Γερμανοί νίκησαν εύκολα 87-72 την Μπόρας εκτός έδρας και έφτασαν στο 4-2 στο τρίτο γκρουπ.

Οι Βέλγοι νίκησαν 98-83 την KTP στην Αμβέρσα και ευνοήθηκαν στην ισοβαθμία με την Μπιέλα, η οποία έχασε από την αδιάφορη Λε Μαν στη Γαλλία με 74-88. Τέλος, οι Τούρκοι νίκησαν με 78-75 στη Σιαουλάι στη Λετονία με τρίποντο buzzer beater του Κόρντεϊ Φελς στην τελευταία επίθεση και, έτσι, ευνοήθηκαν στην ισοβαθμία μαζί τους.

Μόνο η Τραμπζονσπόρ έκανε το απόλυτο 6/6, επικρατώντας 77-67 στην έδρα της Γκούσινγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: