Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Στις 5 Φεβρουαρίου η Γ.Σ του Ερασιτέχνη!

Κλείδωσε η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Άρη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του ΑΣ. Βασικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης είναι η επικύρωση της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οικογένεια Καλαϊτζίδη, όπου και αναμένεται να επικυρωθεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Κάλας και Αρη.

Επίσης, στα θέματα είναι και η αποδοχή του τωρινού ΔΣ από το σώμα της Συνέλευσης, για τον ορισμό από το δικαστήριο, ενώ αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά η απόφαση διαγραφής του Σκόρδα από τα μητρώα του ΑΣ.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την γενική συνέλευση: «Αποφασίστηκε η προκήρυξη σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στα γραφεία του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του «Α.Σ. ΑΡΗΣ», σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, την 5η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στα γραφεία του «Α.Σ. ΑΡΗΣ», με κεντρικά θέματα ημερησίας διατάξεως:

1.Επικύρωση της απόφασης του Δ.Σ. του «Α.Σ. ΑΡΗΣ» περί της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών στον Αλέξανδρο Καλαιτζίδη (ALEX KALAS),

2.Αποδοχή από τη Γενική Συνέλευση των προτεινόμενων μελών που θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Σ. ΑΡΗΣ» και τα οποία θα εγκριθούν από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,

3.Εκκαθάριση μητρώου μελών «Α.Σ. ΑΡΗΣ»,

4.Διαγραφή Χαράλαμπου Σκόρδα από μέλος του «Α.Σ. ΑΡΗΣ»,

5.Διάφορα θέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: