Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Χαραλαμπίδης: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

Παρά την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης κράτησε την προσπάθεια των παικτών να σταθούν απέναντι στους ανώτερους «ερυθρόλευκους».

Χαραλαμπίδης: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»
«Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή για εμάς. Μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από αυτήν την αναμέτρηση.

Ήταν ένα παιχνίδι καθαρά να ευχαριστηθεί ο κόσμος αλλά και εμείς να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν φοβηθήκαμε. Σε μια στιγμή αδράνειας είχαμε το γκολ και πέσαμε ψυχολογικά. Βγάλαμε όμως θετικά στοιχεία στον αγώνα. Δίκαια όμως κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Εμάς το μυαλό μας πάει στο Σάββατο που εκεί θέλουμε να είμαστε καλοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι (σ.σ.: με την Αναγέννηση Καρδίτσας). Ξεκουράσαμε και παιδιά για να τους έχουμε φρέσκους»
, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Άκης Γεωργίου: «Σήμερα ήταν ένα ματς γιορτή γα τον Τύρναβο. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το κάνουμε αρκετά καλά κατά διαστήματα.

Σίγουρα το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Από εδώ και στο εξής σκεφτόμαστε την Καρδίτσα που εάν πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα μπορούμε να μιλάμε διαφορετικά για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: