Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο»

Για την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη, μετέθεσε τις… αποκαλύψεις ο Γιάννης Αναστασίου. «Δεν αξίζει να μιλήσω για ποδόσφαιρο» τόνισε.

Αναστασίου: «Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο»
Σαφώς πιο ήρεμος, αλλά με καμία διάθεση να μιλήσει για το παιχνίδι, φοβούμενος, όπως είπε, κάποια κλήση από τον αθλητικό δικαστή, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη (1-1) στα Πηγάδια.

Ο προπονητής των «πράσινων», που άφησε αιχμές για τη διαιτησία, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά της ακριτικής ομάδας στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, περιορίστηκε σε λίγες κουβέντες και έδωσε ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες μετά τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (30/01) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Νομίζω πως δεν αξίζει. Είμαι πολύ προβληματισμένος για πάρα πολλά πράγματα. Εγώ αυτό που λέω είναι πως υπάρχει το δίκαιο στο ποδόσφαιρο και αν δεν είμαστε καλοί, πρέπει να χάνουμε.

Πρέπει όμως να προσέξω τι αναφέρω για να μην με καλέσει η αθλητική δικαιοσύνη. Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο. Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις. Όσοι έρθετε στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα, θα τα πούμε όλα» ήταν η λιτή τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: