Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τελειώνει το μπάσκετ για Μάριον!!

Τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα του θα βάλει ο Σον Μάριον το προσεχές καλοκαίρι, καθώς όπως δήλωσε ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, αυτή η χρονιά θα είναι και η τελευταία του στο ΝΒΑ.

Τελειώνει το μπάσκετ για Μάριον
Την πρόθεση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν εκμυστηρεύτηκε ο Σον Μάριον. Σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα του Φοίνιξ, Arizona Republic, τόνισε πως δυσκολεύεται να μένει σε απόσταση από την οικογένειά του.

«Ήθελα να σταματήσω με τους δικούς μου όρους. Το σπουδαιότερο γεγονός για μένα είναι που έχω ένα γιο. Έχω συνδεθεί μαζί του οπότε να τον βλέπω περιστασιακά από κοντά και να τον παρακολουθώ να μεγαλώνει από φωτογραφίες και βίντεο είναι σκληρό».

Ανάλογες σκέψεις να σταματήσει το μπάσκετ είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ευκαιρία να αγωνιστεί στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και να διεκδικήσει για τελευταία φορά τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2011, όταν τα κατάφερε με τους Ντάλας Μάβερικς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: