Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Λίγη ζωή ακόμα…!!

Θεωρείτο ξεγραμμένος και αποκλεισμένος. Ωστόσο, ο… μισός ΟΦΗ έκανε περίπατο (4-0) επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Λίγη ζωή ακόμα…
Καταιγίδα χθες,«καταιγίδα» και σήμερα.

Τι και έπαιξε με μισή ομάδα, τι κι αν οι τρεις από τους παίκτες του που αγωνίστηκαν είναι έτοιμοι να φύγουν... Ο ΟΦΗ που βρίσκεται υπό διάλυση και δύσκολα θα βγάλει τη σεζόν, έφυγε θριαμβευτής (4-0) από την Κομοτηνή για τους «16» του Κυπέλλου και είναι μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ακόμα και να μην καταφέρει να κατέβει στο επόμενο ματς και να το χάσει στα χαρτιά με 3-0 με την ευρεία νίκη που πέτυχε σήμερα θα περάσει στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Κρήτης έδειξε ψυχικό σθένος, παρά τα όσα πέρασαν οι παίκτες του τις προηγούμενες ημέρες και μπήκε δυνατό στην αναμέτρηση και στο 30’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, έχοντας ποσοστά ευστοχίας αντίστοιχα με ματς μπάσκετ. Πάντως, δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα μέχρι εκείνο το σημείο, όπως δεν συνέβη αυτό και γενικότερα σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Την αρχή έκανε ο Λαμπρόπουλος στο 19’ με δυνατό σουτ, που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Πασχαλάκης, καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά του. Το δεύτερο τέρμα του ΟΦΗ σημείωσε με ωραίο σουτ στο 37’ ο Μερεμπασβίλι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα του Ηρακλείου. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τζόρτζ και σκόραρε στο 30ο και στο 57ο λεπτό.

Ουσιαστικά, από εκεί και πέρα έπαψε να υπάρχει ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το σκορ, που τους εξασφαλίζει την παρουσία τους στους «8» του Κυπέλλου. Αν και μέχρι να διεξαχθούν τα εκείνα τα ματς, κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκονται οι Κρητικοί.

Αυτό το ματς θα είναι πιθανόν το τελευταίο για τους Κουτσιανικούλη, Λόρια, Μερεμπασβίλι με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όλα αυτά ανήμερα των γενεθλίων του προπονητή της ομάδας, Νίκου Αναστόπουλου σήμερα κλείνει τα 58 χρόνια ζωής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης (64΄Κάσες), Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας (7' Μεχία), Φραγκούλης, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (62΄Μανιδάκης), Τζόρτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι (75' Μαραθιανός), Μπολάκης, Φάζος.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης, βοηθοί οι Γεώργιος Καλφόγλου, Γεώργιος Πασχάλης. Τέταρτος διαιτητής: Γεώργιος Κύζας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: