Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

«Κλείνει» Χάρα, προχωράει για Νέτο!

Ο Φράνκο Ντάνιελ Χάρα είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης και τώρα οι Πειραιώτες κινούνται για στόπερ, με τον Λουίς Νέτο να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

«Κλείνει» Χάρα, προχωράει για Νέτο

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί εισήγηση του Βίτορ Περέιρα, ενώ θετική άποψη κατέθεσε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Μπενφίκα είναι στο τελικό στάδιο και σύντομα ο 27χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Χάρα παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως ακραίος. Πρόκειται για τεχνίτη, ποιοτικό και ιδιαίτερα θεαματικό ποδοσφαιριστή, αφού ψάχνει τη φάση που θα ξεσηκώσει τον κόσμο.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Λουίς Νέτο να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να τελειώσουν με την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, που έχει επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα.

Αν και ο διεθνής άσος έπαιξε στο χθεσινό φιλικό της Ζενίτ στο Κατάρ, οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζονται. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας εξτρέμ, με τον Βλάντιμιρ Βάις να είναι υπό εξέταση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: