Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αποκλειστικό: Στον Arena FM ο Κάλας!!

Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων» αναλύει τα αίτια που τον οδήγησαν να αναλάβει τον Άρη, στέκεται στα σχέδιά του για το μέλλον και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.
Συνέντευξη στον Μιχάλη Σαρόπουλο 
Δεκαέξι μέρες μετά την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων», ο Άλεξ Κάλας μιλάει στην εφημερίδα «Arena Press» , από την Αμερική όπου βρίσκεται και απαντά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους». Μειλίχιος, προσηνής και συγκρατημένος ο ισχυρός άντρας των «κιτρινόμαυρων» οδεύει στην έκτη δεκαετία της ζωής του και φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τι ζητάει αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί να το αποκτήσει. Χωρίς ίχνος υπερβολής στον λόγο, αλλά και με ένα τόνο σοβαρότητας, που καταδεικνύει σιγουριά για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις, δεν θέλησε να αποκαλύψει όλα του τα «χαρτιά» αλλά έδωσε σαφές στίγμα των προθέσεών του. Άρτι αφιχθείς, σε μία από τις επιχειρήσεις του στην Φλόριντα, δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον Άρη, όμως ξεκαθάρισε ότι προτιμάει να αποδεικνύει τις προθέσεις του με πράξεις και όχι λόγια.
Ύστερα από μία σύντομη αναδρομή του στο παρελθόν και αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στην Αμερική αλλά και στην προσπάθεια που έκανε, υπέκυψε στις πιέσεις και μίλησε για αυτό που, όπως τόνισε, κάνει τον αδερφό του χαρούμενο.
>> Αντιλαμβανόμενος ότι ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» αγωνιά για την παρουσία του στην Ελλάδα, ο Άλεξ Κάλας τόνισε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που άμεσα συνδέεται και με τη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Άρης.
Αναλυτικότερα τόνισε:
«Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα στις αρχές του επόμενου μήνα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, μαζί μου θα έρθει και ο Ντίτερ Χένες. Διάθεσή μας είναι να παρακολουθήσουμε και έναν αγώνα της ομάδας».
>> Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στον Άρη ο 54χρονος επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον μεγαλύτερο αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
«Στις φλέβες του αδερφού μου δεν τρέχει αίμα, αλλά υπάρχουν μόνο μπάλες ποδόσφαιρου. Γνωρίζω ότι ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, όμως θέλω πολύ να βοηθήσω και τον αδερφό μου. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμουν στον Άρη».
>> Σε αποστροφή του λόγου ο ισχυρός άντρας των «κιτρινόμαυρων» έδειξε ότι είναι ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Άρη, όμως έριξε σημαντικό βάρος στην εκκαθάριση.
«Γνωρίζω πολλά για τον Άρη και η αλήθεια είναι ότι ενημερώνομαι καθημερινά. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι αυτός της εκκαθάρισης, όμως έχουμε ένα πολύ καλό νομικό επιτελείο που το εμπιστεύομαι και ασχολούμαστε με αυτόν τον τομέα εντατικά».
>>  Στην κατακλείδα του λόγου ο 54χρονος επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο πλάνο του για τον Άρη, αλλά και για το φυσιολογικό ενδεχόμενο να αποκομίσει κάποιος όφελος από την παρουσία του στον Άρη. Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Θα σας πως κάτι και να το κρατήσετε. Όποιος λέει ότι θέλει να έρθει στον Άρη, χωρίς να πάρει κάποιο κέρδος θα πρέπει να τον προσέχετε. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και έχω μάθει να λειτουργώ με συγκεκριμένο τρόπο. Θέλω να προστατεύω την επένδυσή μου και το ίδιο θα κάνω και στον Άρη, όμως αυτό που χρειάζεται είναι προσεκτικά βήματα και όχι βιασύνη. Για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος της».
>> Τα συμπεράσματα από μία συνομιλία με τον Άλεξ Κάλας είναι πολλά, όμως το σημαντικότερο όλων είναι ότι δείχνει να έχει μία φιλοσοφία διαφορετική από όσες έχει συνηθίσει ο κόσμος.
Η αφοπλιστική του ευγένεια κάνει τον συνομιλητή να περιμένει την επόμενη λέξη του, την οποία ο 54χρονος δείχνει σαν από καιρό να έχει σχεδιασμένη, αποκτώντας μία ροή λόγου που δείχνει άνθρωπο σοβαρό και παράλληλα εν δυνάμει της «διπλανής πόρτας».
Όλα όσα δήλωσε θα κληθεί να τα αποδείξει στον Άρη, καθώς όποιος κι αν βρίσκεται σε ηγετικό ρόλο στους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντέξει την πίεση που ασκείται από όλες τις πλευρές.
Αν ο Άλεξ Κάλας καταφέρει να αλλάξει σελίδα στον ποδοσφαιρικό Άρη, θα το δείξει μόνο ο χρόνος, όμως μέχρι τότε καλείται, την σοβαρότητα που επέδειξε στην τοποθέτησή του να την μετουσιώσει σε πράξη στα όσα θα εφαρμόσει στους «κιτρινόμαυρους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: