Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Νίκησε το Αμβούργο, έχασε τον Λάμπαρντ!! (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν θετική απέναντι στο Αμβούργο σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι, επικρατώντας με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα των Στέβαν Γιόβετιτς και Έντιν Τζέκο. Τραυματίας αποχώρησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, χωρίς να έχει εκτιμηθεί ακόμη το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.
Οι «πολίτες» ήταν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν εστία. Αυτός που τα κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα ήταν ο Μοχάμεντ Γκουάιντα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έκανε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, με τον Λάμπαρντ να έχει αποχωρήσει ήδη στο 20λεπτο αφού ένιωσε ενοχλήσεις (αναμένεται σχετική ανακοίνωση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη) και στο 50’ ένα από αυτά, ο Τζορτζ Έβανς, δημιούργησε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι. Η εξαιρετική μακρινή μπαλιά του σταμάτησε στο στήθος του Γιόβετιτς και εκείνος (στάθηκε αρκετά τυχερός) έκανε το 1-0.
Παρόμοιο ήταν και το τέρμα του Τζέκο στο 73’, με τον Μίλνερ να σεντράρει από αριστερά, τον Βόσνιο να στοπάρει με το στήθος και κάνοντας ψύχραιμο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.







Η σύνθεση της Σίτι:
Καμπαγιέρο, Σανιά (77’ Κλισί), Μπογιάτα, Μανγκαλά, Κολάροφ (77’ Ζαμπαλέτα), Φερνάντο (46’ Αμπρόουζ-56’ Νάβας), Λάμπαρντ (20’ Σινκλέρ), Μίλνερ (77’ Ντεμικέλις), Μπάρκερ (46’ Έβανς), Γιόβετιτς (65’ Αγουέρο), Τζέκο
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: