Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Καρέλης «χάλασε» τον Παππά και ο γραφικός...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Καρελη, που δεν ντραπηκε και εξεθεσε τον Παππά και θυμιζει στον Χρηστο Πανοπουλο την έννοια της λεξης γραφικος και το παιχνιδι που η ομαδα του τα εδωσε ολα και εφαγε... πεντε γκολ απο τον Ολυμπιακό!.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη , που τελείωσε 1-1 και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους «πράσινους» δεν θα γράψω πολλά για το παιχνίδι. Παρά μόνο ότι το τελικό 1-1 θα μπορούσε να είναι και νίκη για τον Παναθηναϊκό, αν σκόραρε ο Μπέργκ στο 91 , αλλά έχασε και ένα ανάλογο γκολ ο Κλέιτον στο 0-0.  Θέλω , όμως, να μοιράσω συγχαρητήρια.
Πρώτα από όλα στον διαιτητή Παππά. Μπράβο ρε μάγκα. Ολα τα είχες υπολογίζει σωστά , αλλά αυτός ο αλήτης ο Καρέλης σε εξέθεσε με το γκολ, που πέτυχε . Κατοχή μπάλας 55% για τον Παναθηναϊκό τελικές 12 έναντι 5 της Ξάνθης και τα φάουλ ήταν 9 για την Ξάνθη και 25 για τον Παναθηναϊκό.
Ελπίζω ο παρατηρητής του σήμερα να του βάλει άριστα του Παππά. Το ότι δεν σκόραρε ο Παππάς σε βάρος του Κοτσόλη δεν είναι δική του ευθύνη. Δεν βρέθηκε σε θέση για γκολ.....
Το δε φάουλ, που δίνει σε βάρος του Νάνο στις καθυστερήσεις , όταν ο Ισπανός ήταν έτοιμος να δώσει πάσα για γκολ σε Μπέργκ και Πέτριτς είναι από τα φάουλ, που διδάσκονται στα σεμινάρια, που έκανε ο Δούρος στο κεφάλαιο «Παράγκα». Επίσης τα φάουλ, που δόθηκαν σε βάρος του Μπέργκ μαζεμένα στο δεύτερο ημίχρονο και σε βάρος του Καρέλη είναι στο κεφάλαιο «ο Παππάς σε ρόλο Λισγάρα».
Και αν θέλετε να δούμε και άλλες φάσεις , ας τις δούμε.
Στο 25 ο Παππάς δεν δίνει ούτε φάουλ, ούτε κίτρινη στον Σολτάνι για τράβηγμα της φανέλας του Ζέκα .
Στο 46 ο Καρέλης παίρνει καθαρά την μπάλα έξω από την περιοχή της Ξάνθης είναι σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Παππάς ...ανακαλύπτει φάουλ σε βάρος του Καρέλη.
Στο 56 καθαρό φάουλ του Γουάλας στον Καρέλη, παίζετε ο Παππάς.
Στο 65' ο Κλέιτον έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Λαγό και ...φυσικά δεν πήρε κάρτα από τον Παππά.
Στο 66 ο Σίλντεφελντ μαρκάρει καθαρά έξω από την περιοχή τον Σολτάνι , φάουλ έδωσε ο Παππάς.
Στο 84 ο Μπέργκ κερδίζει στα ίσα την μάχη από τον Λισγάρα, αλλά ο Παππάς τον ...τιμωρεί με φάουλ.
Στο 85 ο Ομπόντο έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Λαγό, ποτέ δεν είδε κίτρινη κάρτα.
Οι κάρτες σε Πέτριτς και Νάνο είναι ανύπαρκτες
Αυτές είναι μερικές από τις φάσεις, που αποδεικνύουν το .....ρεσιτάλ διαιτησίας
του Παππά.
Μπράβο στον Αναστασίου για τις δηλώσεις του μετά το ματς. Και για αυτό, που είπε για την Ξάνθη και για αυτό, που είπε για τον Παππά. Μην ξεχάσει ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει σε απολογία.
Ναι έχει κάνει λάθη και κάνει λάθη ο Αναστασίου. Αλλά όσοι φίλοι του Παναθηναικού καταλάβετε, ότι όσο υπάρχουν αυτά τα λαμόγια, που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο πρέπει να δοθεί μάχη εναντίον τους και όχι εναντίον προπονητή και παικτών, μόνο καλό θα κάνετε στην ομάδα.
Και πάω στον Πανόπουλο. Είναι γελοίο αυτός ο τύπος να αποκαλεί γραφικό τον Γιάννη Αναστασίου .
Κύριε Πανόπουλε γραφικός είναι αυτός, που διώχνει παιδιά από την Ακαδημία επειδή έβγαλαν φωτογραφία με αντίπαλο παίκτη, όπως έγινε με τον Πράνιτς.
Κύριε Πανόπουλε γραφικός είναι αυτός, που συνηθίζει να βγάζει ανακοινώσεις στα ημίχρονα των αγώνων για ένα ανάποδο πλάγιο.
Κύριε Πανόπουλε γραφικός είναι αυτός, που λέει, ότι είναι ανεξάρτητος, αλλά στις ψηφοφορίες στην Σούπερ Λίγκα κάνει ....κωλοτούμπες υπέρ του συστήματος.
Κύριε Πανόπουλε το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι αυτό που λέει η ανακοίνωση« 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι». Οπως το 2003, που μετά την Ριζούπολη σε ματς που κρινόταν το πρωτάθλημα η Ξάνθη έπαιξε με τα τρίτα και έχασε με 5-1 από τον πρωταθλητή τότε Ολυμπιακό.
Κύριε Πανόπουλε μια φορά κέρδισε η Ξάνθη τον Ολυμπιακό με 1-0 το 2012 και γκρεμίστηκε ο ...φούρνος.
Αυτά περί γραφικότητας. Για αγωνιστικά θέματα αρνούμαι να κάνω ανάλυση σήμερα, όταν γίνεται ένα παιχνίδι με έναν διαιτητή να δίνει φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού κάθε επαφή και για να πάρουν φάουλ οι παίκτες του Παναθηναϊκού να χρειάζεται να βγάλουν αίμα.. Αφήνω την ανάλυση σήμερα για τους αντικειμενικούς.......Ραντεβού στην Λεωφόρο...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: