Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Εκτός Ολυμπιακού οι άλλοι θα χύσουν αίμα!!

Δούλεψε zapping στο κύπελλο. Δεν βρήκα παιχνίδι να με κρατήσει. Τι να κάνω για να πάρω τη δόση μου; Κανένα πρόβλημα. Γράφει ο αποδυτηριάκιαςΣτο πρόγραμμα υπάρχει Μπαρτσελώνα-Ατλέτικο. Το αποκλείω να πέσω σε κάγκελο.
Ημέρα κυπέλλου Ελλάδος, λέει. Με το εργαλείο στο χέρι. Το κάθε ματσάκι σ' έδιωχνε. Ποιότητα χαμάλη. Και δεν φταίει ότι όλες οι ομαδίτσες έπαιξαν λίγο-πολύ και με αναπληρωματικούς.
Εδώ ο ΠΑΟΚ, ο μέχρι χθες πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και στο κυνήγι για την κούπα, βρέθηκε εκτός έργου. Από τον όμιλο του προκρινόντουσαν οι δύο στους τέσσερις και η παοκάρα έμεινε απ' έξω.
Πρώτος στόχος, ο πιο προσιτός γι' αυτόν, λέω για τον ΠΑΟΚ, είναι το κύπελλο. Ήταν υποχρεωμένος να κυνηγήσει το κατσαρόλι. Μέχρι εσχάτων. Και δεν σταύρωσε νίκη. Και έχασε από την Καλαμαριά.
Η Ξάνθη με το 1-1 έχει τύχη στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και ο Ηρακλής με τον Αστέρα Τρίπολης. “Επαγγελματική” ομάδα ο Ηρακλής, ψάχνει το 1-0 και έχει άμυνα να το κρατήσει. Άσε τα απωθημένα που ακόμα κρατάει όταν νταηλίκι την έξαναν ξου από την σούπερ λίγκα. Έχει συσσωρευμένη “εκδικητικότητα”.
Γι' αυτό έγιναν οι τσαμπουκάδες και οι καθυστερήσεις στο ματς της Θεσσαλονίκης. Και σηκώθηκαν τα πανό διαμαρτυρίας. Ο “ισλαμισμός” της συμπρωτεύουσας θα παίζει και με τον Ηρακλή, όχι μόνον με τον ΠΑΟΚ.
Αίμα θα χύσει και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα μετά το 1-1 στο νησί. Άσε τι λένε. Δεν έχει ομάδα που πείθει η ΑΕΚ. Μην παρεξηγηθούμε. Μιλάμε για την ΑΕΚ, που την θέλουμε κατ' ευθείαν πρωταγωνίστρια στην σούπερ λίγκα, όχι μία ακόμα ομάδα με στόχο να επιβιώσει στην κατηγορία.
Ζόρι παρά το εκτός 2-1 θα βρει και ο ΠΑΣ με τα Χανιά, ομάδα που δίνει υποσχέσεις. Τελικά, η κουβέντα είναι μία. Όλα τα παιχνιδάκια εκτός εκείνο του Ολυμπιακού με τον ηρωϊκό και πένθιμο Τύρναβο, είναι ανοικτά. Έτσι φαίνεται.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ο Αναστασίου αυτά που είπε, ή είχε υποβολέα, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Δεν είσαι ομοφυλόφιλος και έρχεται κάποιος μέσα στο σπίτι σου και μπροστά στην κάμερα της τηλεόρασης λέει: Ο κύριος τον παίρνει. Ρωτάω. Πώς θα το πάρει ο θιγόμενος. Πέρα απ' όσα “έγιναν” σε βάρος του Γιάννη Αναστασίου, μετά το τέλος του παιχνιδιού, επιτόπου έριξε μια δήλωση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.
Τι είπε όμως πριν από όλα αυτά ο Αναστασίου: “Όποτε παίζει μαζύ μας η Ξάνθη φοράει κόκκινα και δεν το βλέπει το ματς φιλικό”. Αυτή την παπαριά έβγαλε δημοσίως και τηλεοπτικώς. Τι εννοεί; Ότι η Ξάνθη είναι κι αυτή παράρτημα του Ολυμπιακού. Ότι και η Ξάνθη είναι προσκυνημένη στον Μαρινάκη.
Άγρια μεσάνυχτα έχει ο Αναστασίου. Εκτός κι αν κάποιος «υποβολέας» με το όνομα Αλαφούζος του τηλεφώνησε να κάνει αυτή τη δήλωση. Έγκυρη πληροφορία με την υπευθυνότητα του αποδυτηριάκια. Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν υπήρξε ποτέ παράρτημα, κολοσφούγγι, μεγάλης ΠΑΕ, αυτή είναι η Ξάνθη του Πανόπουλου.
Ξέρεις είναι και το άλλο. Παίζει και ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Του μίστερ Σκόντα δεν του πάει να γίνει της προσκολλήσεως με κανέναν. Ανοικτός σε συζητήσεις με τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, τον όποιον, όμως όχι με σχέσεις παραρτηματοποίησης. Ποτέ.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: