Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θυμίζει… ΑΕΚ!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου η ΑΕΚ, η οποία πλέον καλείται να κάνει το… καθήκον της κόντρα στην Κέρκυρα στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας. Μεγαλώνει το αήττητο σερί.

Θυμίζει… ΑΕΚ
Μέτρια σε σχέση με άλλους αγώνες της φετινής σεζόν ήταν η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ στην Κέρκυρα (1-1), αλλά κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι», αν και έμειναν πίσω στο σκορ, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και λίγο έλειψε να φύγουν και με τη νίκη από το νησί των «Φαιάκων», κάνοντας τον επαναληπτικό να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα.

Εκείνος που ξεχώρισε από τον «Δικέφαλο» ήταν ο Γιόχανσον, ο οποίος – εκτός από το γκολ που πέτυχε – προσπάθησε να κάνει παιχνίδι για την ομάδα του Δέλλα, ενώ βοήθησε και στην ανασταλτική λειτουργία.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η ΑΕΚ από το φιλικό με τη Ρόμα δεν έχει χάσει παιχνίδι, δημιουργώντας ένα σερί στις εγχώριες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» μετράει 15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε Football League και Κύπελλο, έχοντας πετύχει 47 γκολ και δεχθεί μόλις έξι γκολ από τον περασμένο Αύγουστο.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Πανηλειακό, με τον επαναληπτικό με την Κέρκυρα να περνάει (προσωρινά) σε δεύτερο πλάνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: