Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πάει για δύο… Νομπόα!

Κοντά στην απόκτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις για δύο παίκτες, με τον στόπερ να αποτελεί την επόμενη προσθήκη.

Πάει για δύο… Νομπόα
Ημέρα ανακοινώσεων χαρακτηρίζεται η σημερινή στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, με την απόκτηση του ακραίου επιθετικού να αποτελεί έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η SportDay γράφει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα είναι επιπέδου «Νομπόα».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανακοινώσει μέσα στην ημέρα και έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα ενισχύσει την «ασπρόμαυρη» άμυνα.

Όσον αφορά τον Ινσαουράλδε, στον ΠΑΟΚ έχουν διαμηνύσει πως θα πρέπει ο Αργεντινός στόπερ να μείνει ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ώστε να υπογράψει άμεσα στην ομάδα του Αναστασιάδη. Δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα με τον 30χρονο άσο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: