Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

«Φίλοι μου Άγγελος και Ιβάν» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης και αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και του Άγγελου Αναστασιάδη στην προεκλογική του εκδήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η φιλία μου με την Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή και ξεκινά από παλιά. Αυτές τις ημέρες έτυχε να είναι στη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό το λόγο ήταν στην εκδήλωση στο Δήμο Θερμαϊκού. Όπως γνωρίζετε, ο  Άγγελος Αναστασιάδης είναι κάτοικος της περιοχής. Όταν πληροφορήθηκε πως εκεί είναι ο Σαββίδης ήρθε κι αυτός. Κάθισαν δίπλα, δίπλα, είπαν τα δικά τους, αυτά που αφορούν την ομάδα, άκουσαν την ομιλία μου και αποχώρησαν. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία τους και τους ευχαριστώ πολύ».

Για την σχέση του με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Άγγελος είναι φίλος μου ούτως ή άλλως. Όταν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος, του ζήτησα να παραστεί σε κάποια εκδήλωση και συνέπεσαν έτσι τα πράγματα τώρα και ήρθε».

Για την δημοσιότητα που πήρε η εκδήλωση: «Πήρε όντως μεγάλη δημοσιότητα και όπως είπατε κι εσείς ήταν μια διαφήμιση. Δεν ήταν αυτός ο στόχος, πάντως. Είμαστε άνθρωποι της ουσίας πάνω από όλα. Άλλωστε σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε με τον Ιβάν Σαββίδη και δεν το δίνουμε είδηση».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Αναστασιάδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: