Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Επενδύει στα… παιδιά του!!

Στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας του Ατρομήτου εντάχθηκαν οι Μιχάλης Μπαστάκος και Σπύρος Νάτσος, οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες των Περιστεριωτών.

Επενδύει στα… παιδιά του
Την ευκαιρία να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους δίνει σε δύο νέα παιδιά ο Ατρόμητος.

Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, η ομάδα των δυτικών προαστίων «ανέβασε» από την Κ-20 τους Μιχάλη Μπαστάκο και Σπύρο Νάτσο την αγωνιστική πρόοδο των οποίων είχε διαπιστώσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Μπαστάκος επέλεξε το νούμερο 25 και ο Νάστος το 28.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ποδοσφαιριστές που εξελίχθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από τις φετινές τους εμφανίσεις στον Ατρόμητο Κ20 εντάσσονται από σήμερα στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Μπαστακός και ο Σπύρος Νάτσος βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ένταξή τους στην «πρώτη» ομάδα έγινε κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο και έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα μας στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και εδικά σε εκείνους που ξεχωρίζουν από τα τμήματα των Υποδομών.

Από την αρχή της θητείας του ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει τεστάρει στις προπονήσεις την συντριπτική πλειοψηφία (υπό τη μορφή rotation) των ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Ατρόμητος Κ20 και ο οποίος ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καταγράφοντας μέχρι στιγμής 14 νίκες (και μια ισοπαλία) σε 15 παιχνίδια, έχοντας στο τιμόνι του έναν επίσης νέο και φιλόδοξο τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο Μιχάλης Μπαστακός έχει γεννηθεί στις 27 Ιουλίου 1996 και έκανε τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία Φαραί Καλαμάτας. Στον Ατρόμητο βρίσκεται τον Ιούνιο του 2011 για λογαριασμό της ομάδας Κ17 ενώ την τελευταία διετία αγωνίζεται στην ομάδα Κ20.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι των τεσσάρων χρόνων που έχω στην ομάδα εξαργυρώνονται με τον καλύτερο τρόπο με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό το συμβόλαιο, μου δίνει κίνητρο και όρεξη για να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τον κ. Ηλία Μαστορέα τον πρώτο μου προπονητή στην Καλαμάτα. Τον κ. Λουκά Κάλλα, τον κ. Σωτήρη Ρίζο και φυσικά τον άνθρωπο που έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό φέτον τον κ.Γιώργο Κορακάκη για τη φετινή εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που τους είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και έδιναν λύσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα είχα. Ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, ειδικά τον κ. Γιώργο Σπανό για την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του καθώς επίσης στον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και στον κ. Σα Πίντο που εισηγήθηκε να γίνω επαγγελματίας».

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «25».

Ο Σπύρος Νάτσος έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου 1998 και ξεκίνησε από την Αθλόπολις Πρέβεζας. Στον Ατρόμητο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2012, αρχικά στην Κ15, μετά στην Κ17 και από φέτος στην Κ20. Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είπε τα εξής:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πραγματοποιώ ένα πολύ μεγάλο βήμα και θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γιώργο Κορακάκη που μου έδωσε φέτος την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και να φθάσω πιο ψηλά. Η δουλειά για εμένα τώρα αρχίζει. Δεν ξεχνώ τον πρώτο μου προπονητή στην Πρέβεζα κ. Άγγελο Μπέκα που μου έδωσε πρώτος την ευκαιρία, κατόπιν τον προπονητή μου στην Κ15 κ. Σωτήρη Ρίζο και στην συνέχεια τον προπονητή στην Κ17 κ. Λουκά Κάλλα που αν και μικρότερος από τους υπόλοιπους με έβαζε να παίζω. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που με έφεραν στην ομάδα και με στήριξαν, τον κ. Σα Πίντο που με επέλεξε και αποτελεί τιμή για εμένα. Τέλος ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας μου, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για όσα κάνουν για εμένα».

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «28».

Δεν υπάρχουν σχόλια: