Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Μπράβο. Κατάθεση ψυχής τα παιδιά»

Το καπέλο στους παίκτες του για την παλικαρίσια εμφάνιση και το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης που δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον Ηρακλή, έβγαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Μπράβο. Κατάθεση ψυχής τα παιδιά»
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους να το κερδίσουμε. Ο σημαντικότερος όλων ήταν το προβάδισμα για τη ρεβάνς. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και χάσαμε μία ευκαιρία με τον Αγγελούδη στο ξεκίνημα. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα. Ισως ήταν και το κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Αστέρας, μας δημιούργησε κυρίως προβλήματα από τα δικά μας αβίαστα λάθη. Βέβαια, έχει και τους παίκτες και την ποιότητα να κυκλοφορήσει τη μπάλα κάτι που έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μας. Δυστυχώς σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ, δεχτήκαμε ένα «κρύο» τέρμα. Για ένα δεκάλεπτο στην συνέχεια χάσαμε την ισορροπία μας στο γήπεδο. Από το 65’ και μετά τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Εκαναν κατάθεση ψυχής και θα μπορούσαμε βάσει ευκαιριών να κερδίσουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και ένα μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αποδείξαμε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, με όποιον και αν παίζουμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε στην Τρίπολη και θα δώσουμε την ψυχή μας για την πρόκριση.

Εμείς αποδείξαμε και στη προηγούμενη φάση του Κυπέλλου ότι δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από αυτές τις ομάδες. Η μόνη διαφορά είναι πως παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι εμφανίσεις μας αυτές, μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: