Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Φήμες για Τσάκα στο Ηράκλειο!!

Η πρόταση από το Κατάρ για το 68% των μετοχών του ΟΦΗ και το σενάριο που θέλει τον Βλάσση Τσάκα να βρίσκεται πίσω από την Royal Group Holdings η οποία έστειλε και το έγγραφο με τις λεπτομέρειες.

Νωρίτερα το gazzetta.gr σας είχε δείξει το έγγραφο της Royal Group Holdings η οποία ζητάει το 68% των μετοχών του συλλόγου έναντι 2.5 εκατομμύριων ευρώ. Στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε εμφάνισε την πρόταση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης ενώ την πρόταση κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Αλέξανδρος Φουκαράκης.

Στην γενική συνέλευση αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ποσό των 3,9 εκατ. ευρώ με την οποία εάν είναι σοβαρή η πρόταση από το Κατάρ τότε οι Αραβες θα έχουν την δυνατότητα ν' αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο.

Ωστόσο οι φήμες τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Βλάση Τσάκα να βρίσκεται πίσω από την Royal Group Holdings. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε αλλά κατά μία πηγή ο Βλάσης Τσάκας είναι αυτός που κινεί τα νήματα για την συγκεκριμένη πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: