Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ρόκα: «Θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό»

Βέβαιος πως ο Πανθρακικός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μάνουελ Ρόκα, λίγη ώρα μετά τον «χρυσό» (όπως τον χαρακτήρισε) πόντο απέναντι στην Ξάνθη.

Ρόκα: «Θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόκα στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου που μετά τις δυσκολίες που είχαμε αυτό το διάστημα με τους τραυματισμούς παλέψαμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Ας μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δέχθηκαν τέσσερα γκολ σ’ αυτό το γήπεδο. Αλλάξαμε το πλάνο μας γρήγορα με την αλλαγή που προέκυψε και πήγαμε σε ένα παιχνίδι πιο τακτικό, για το αποτέλεσμα. Σ’ αυτές τις καταστάσεις, όταν βρίσκεσαι χαμηλά στη βαθμολογία, πρέπει να σκέφτεσαι πρωτίστως το αποτέλεσμα και τους βαθμούς κι όχι το καλό ποδόσφαιρο».

Και στη συνέχεια, είπε: «Σήμερα η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας κι εμείς την περιμέναμε ψάχνοντας τις κόντρα επιθέσεις. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την ομάδα της που είναι μία από τις καλύτερες εντός έδρας. Ο πόντος είναι πολύ σημαντικός για μας και θα τον χαρακτήριζα "χρυσό". Από τα χαμηλά δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα, χρειάζεται διάθεση, δουλειά και διάρκεια. Αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: