Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Σιατραβάνης: «Για τη νίκη και στα Χανιά»

Στο 61ο λεπτό της χθεσινής (4/1) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και οχτώ λεπτά αργότερα με δικό του γκολ χάρισε ένα ακόμη εκτός έδρας τρίποντο στον Ηρακλή. Ο λόγος, για τον Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε για την εικόνα του αγώνα, για την καλή επίδοση της ομάδας μακριά από το Καυτανζόγλειο, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και όχι τόσο το δικό μου γκολ. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, καταφέραμε κερδίσαμε και αυτό κρατάμε μόνο, ενόψει και της συνέχειας” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Πράγματι εκτός έδρας είμαστε πολύ καλοί και έτσι θέλουμε να μείνουμε. Θα γίνουμε εξίσου καλοί όμως και εντός έδρας. Μην μείνετε σ’ αυτά τα δύο άτυχα αποτελέσματα κόντρα στον Εθνικό Σερρών και την Λαμία. Θα δυναμώσουμε και σ’ αυτόν τον τομέα αρκετά ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο της ανόδου”.

Για την απώλεια αρκετών ευκαιριών μέχρι να έρθει το γκολ είπε: “Όταν δημιουργείς ευκαιρίες, άσχετα αν τις χάνεις φαίνεται ότι τουλάχιστον γίνεται καλή δουλειά και κάποια στιγμή το γκολ θα έρθει. Το πρόβλημα θα ήταν να μην δημιουργείς ευκαιρίες”.

“Λόγω του μεγέθους της ομάδας και την βαρύτητα της φανέλας που φοράμε είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε σοβαρά και αυτόν τον θεσμό. Δεν θα πάμε εκεί για τουρισμό, θα πάμε για να κερδίσουμε”.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: