Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή για δύο!

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν τη Δευτέρα δύο ποδοσφαιριστές της Καλλονής, οι Στρατής Βαλιός και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς. Ατομικό έκανε ο Λεοζίνιο. Ενσωματώθηκε ο Ξύδας.

Επιστροφή για δύο
Ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλλονής για το ματς με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο (7/1, 15:00), την επομένη του 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη προστέθηκαν δύο παίκτες, που απουσίαζαν από τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, λόγω τραυματισμού. Οι Στρατής Βαλιός και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα και είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή του προσεχούς ματς. Αντιθέτως, ατομικό έκανε και πάλι ο Λεοζίνιο.

Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο νεαρός, Γιώργος Ξύδας, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την τελευταία ημέρα του περασμένου έτους. Είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν χθες στο ματς με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο του γηπέδου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: