Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Από κόσκινο η πρόταση, πράσινο φως για «Αναστό»

Προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις υποχρεώσεις της ομάδας θα καταβάλουν στον ΟΦΗ, έπειτα από το Δ.Σ της Δευτέρας. Ελεγκτική επιτροπή για την πρόταση, αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος.

Από κόσκινο η πρόταση, πράσινο φως για «Αναστό»
Πλούσιο μενού είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας στον ΟΦΗ. Για μεγάλο μέρος της συνεδρίασης κυριάρχησε το πώς θα πορευτεί η ομάδα, έπειτα από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αρχικά, αποφασίστηκε τις επόμενες μέρες να ενταθούν οι προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθεί ρευστό για τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Το γεγονός βέβαια, πως το χρηματικό ποσό που απαιτείται σε πρώτη φάση είναι αρκετά μεγάλο δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Από την ατζέντα δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα της «Royal Group Holdings», που έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ για να απόκτηση του 68% των μετοχών της Εταιρίας. Από το Διοικητικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο θέμα αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα και γι’αυτό τον λόγο το σενάριο που προκρίθηκε αφορά την δημιουργία ελεγκτικής επιτροπής, ώστε να περαστούν από «κόσκινο» όλα τα δεδομένα για τους υποψήφιους επενδυτές.

Τέλος, από το αγωνιστικό κομμάτι κυριάρχησε το θέμα του προπονητή. Το Δ.Σ άνοιξε τον δρόμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Αναστόπουλο και οι εξελίξεις της υπόθεσης θα είναι άμεσες. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο και την Τρίτη όλα δείχνουν πως θα ολοκληρώσει τις επαφές του με την ΠΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: