Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η ψύχωση, ο Μπεργκ και η μιζέρια!!

Οταν θεωρείς εαυτόν διεκδικητή πρωταθλήματος δεν αφήνεις βαθμούς στα Γιάννινα ή σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Εκτός κι αν πας για πρωτάθλημα στο μιλητό. Δεν ψήνομαι επειδή το ματς έγινε σε δυο δόσεις. Και σε δέκα να γινόταν, η νίκη σε αυτά τα ματσάκια σου δίνει αβάντα και οφείλεις να την πάρεις.
Μοιρασμένες ευκαιρίες στους Ζωσιμάδες. Δίκαιο λένε το αποτέλεσμα μετά τη χθεσινή περιπέτεια. Τη γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο με τους πράσινους να λαμβάνουν βραβείο μετεωρολογίας σε μια νύχτα και τη Σούπερ Λίγκα να προσπαθεί να εξηγήσει πόσο σπάνια κάθεται ομίχλη στο γήπεδο των Ιωαννίνων.
Μέσα σε όλες αυτές τις ψυχωτικές καταστάσεις, ελάχιστα ασχολήθηκε ο κόσμος με την επιλογή να μείνει στον πάγκο ο Μπεργκ. Να τον προφυλάξω, είπε ο Αναστασίου και μισή μέρα αργότερα τον έβαλε στο 20λεπτο, από την έναρξη σε γήπεδο που ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη ημέρα. Εκτός κι αν εννοεί ότι το πρόβλημα είναι στον ...αέρα. Στην ομίχλη του χθες κι οχι στον ήλιο του σήμερα.
Πιο αγωνιστικό, όμως, ο Αλαφούζος το βιολί του. Μέχρι τηλεφωνική παρέμβαση έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό για να βάλει την κασέτα, περί Σούπερ Λίγκας, Πακιστάν και Κίνας. Σε αυτό το κλίμα δεν κτίζονται ομάδες, αλλά μιζέριες.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΕΡΓΚ και Αναστασίου, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Μπεργκ; Επρεπε να προστατευθεί, είπε χθες μεταξύ ομίχλης και γκρίνιας, ο Αναστασίου. Την άλλη μέρα, με ήλιο και πάγο, τον έβαλε στο 57` του δευτέρου ημιχρόνου. Ας μην μετρήσουμε πόσα λεπτά είχαν παιχθεί μέχρι την είσοδό του γιατί θα μπλέξουμε.
Δεν πείθει η ατάκα του Αναστασίου. Επομένως, θα εξετάσουμε τα πραγματικά αίτια. Μιλάμε για τον Μπεργκ. Το Α και το Ω του Παναθηναϊκού, όπως περιγράφεται από όλους όσοι συζητάνε για την ομάδα, είτε φίλαθλοι είτε δημοσιογράφοι είτε ειδικοί. Ο Αναστασίου είναι προπονητής και πρέπει να κάνει παιχνίδι με τους υπόλοιπους παίκτες, επίσης. Αφήνει στον πάγκο τον Μπεργκ, παρότι υγιής, και λέει εμμέσως στους άλλους ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητος.
Δεύτερο στοιχείο είναι ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κόψει τον όποιο τσαμπουκά του ίδιου του παίκτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σουηδός έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει υπογράψει ακόμα. Το σημειώνω αυτό, χωρίς να θέλω να αφήσω υπόνοιες για κάτι. Το κρατάμε στην άκρη του μυαλού μας, περιμένοντας να μπουν οι τζίφρες. Παρεμπιπτόντως, διανύουμε μεταγραφική περίοδο...

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: