Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ανατολή ηλίου στη... Ρέιντζερς!

Πρόταση 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των μετοχών της Ρέιντζερς κατέθεσε ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ.

Ανατολή ηλίου στη... Ρέιντζερς
Το ιδιοκτησιακό πακέτο της Ρέιντζερς θέλει να αποκτήσει ο Ρόμπερτ Σάρβερ. Ο μεγαλομέτοχος των Φοίνιξ Σανς του ΝΒΑ έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της σκωτσέζικης ομάδας ύψους 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η απάντηση του διοικητικού συμβουλίου των «Τζερς» στην πρόταση αυτή του παράγοντα των αναμένεται εντός της ημέρας (5/1), ενώ καμία από τις πλευρές δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού δικτύου ESPN, το ενδιαφέρον του Σάρβερ για τη Ρέιντζερς προέρχεται από τον πρώην άσο της ομάδας, Ντέιβιντ Ρόμπερτσον, ο οποίος διαμένει στο Φοίνιξ και προπονεί τα παιδιά του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου στην τοπική ακαδημία ποδοσφαίρου. Ο διοικητικός ηγέτης των «Ήλιων» ασχολείται με τον τραπεζικό κλάδο, καθώς είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της Western Alliance Bank, ενώ στο παρελθόν ήταν ο ιδιοκτήτης των National Bank of Arizona και Grossmont Bank.

Να θυμίσουμε πως η Ρέιντζερς το 2012 είχε υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος λόγω της κατάστασης χρεωκοπίας στην οποία είχε περιέλθει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας, θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στα σαλόνια της σκωτσέζικης Premier League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: