Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Βόμβα» Νομπόα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ!!

Σε προχωρημένες επαφές με τον μέσο από τον Ισημερινό, Κριστιάν Νομπόα, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

«Βόμβα» Νομπόα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή έχει στα «σκαριά» ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Κριστιάν Νομπόα. Ο 29χρονος μέσος από τον Ισημερινό, έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και ο μάνατζέρ του μιλά με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναδείχθηκε από την Έμελεκ, έπαιξε στη Ρούμπιν Καζάν από το 2007 μέχρι το 2012 κι έκτοτε αγωνιζόταν στην ομάδα της πρωτεύουσας, ενώ μετρά 49 συμμετοχές και 3 γκολ με την εθνική του ομάδα.

Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει 187 εμφανίσεις και 34 γκολ στο ρωσικό πρωτάθλημα, 22 παρουσίες και 3 γκολ στο Europa League, καθώς επίσης και 16 ματς με 2 γκολ στο Champions League. Μάλιστα το 2011 είχε παίξει και στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League (1-1, 2-2).

Εφόσον αποκτηθεί ο Νομπόα, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει η μεταγραφή του Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Υπενθυμίζεται πως και πέρσι τέτοιο καιρό ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μια πολύ ηχηρή μεταγραφή από τη Ρωσία (χάρη στις διασυνδέσεις του Ιβάν Σαββίδη) αποκτώντας τον Μπίμπρας Νάτχο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: