Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και σχολίασε την κατάσταση στην ομάδα μετά την νίκη επί του Απόλλων Καλαμαριάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον στόχο του Ηρακλή:
«Η λειτουργία της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή και όλη η προσπάθεια γίνεται με στόχο το πρωτάθλημα».
Για την νίκη επί του Απόλλων Καλαμαριάς:
 «Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, μου άρεσε πολύ η Καλαμαριά όμως ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την νίκη παρά τον πολύ αέρα».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός, βοήθησε την ομάδα και έχει δείξει πως αγαπάει τον Ηρακλή χωρίς παρατράγουδα. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήρθε και μας χαιρέτησε και θέλω να τον ευχαριστήσω».
Για την συνέχεια της ομάδας:
«Κοιτάμε μπροστά. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και οι παίκτες το έχουν καταλάβει».
Για την περίπτωση του Τσιλιγκίρη:
 «Είμαστε πολύ κοντά και ο κ. Παπαθανασάκης έχει δηλώσει πως θα πάρει όποιον του υποδείξει ο προπονητής».
Για τον Παπαθανασάκη:
«Στο λίγο χρονικό διάστημα που ήταν εδώ ο κ. Παπαθανασάκης έδειξε πως έχει το… μικρόβιο του Ηρακλή. Πρέπει να βοηθάν όλοι την ομάδα, φυσικά χωρίς παρατράγουδα. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον βοηθήσουμε και πάνω από όλα είναι Ηρακλής».
Για τα επόμενα παιχνίδια:
«Εμείς πάμε για 2 αποτελέσματα και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά παίζουμε με τον Αγροτικό Αστέρα που είναι μια πολύ καλή ομάδα».
Για τα προβλήματα που δεν έχει η ομάδα:
«Είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε και καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι παίκτες πληρώνονται και ο κ. Παπαθανασάκης ότι λέει το κάνει».
Για τα μηνύματα της διαιτησίας:
«Εμείς είμαστε καλύτεροι και πάμε έτσι στο κάθε παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες αλλά πρέπει το ποδόσφαιρο να παίζεται μόνο μέσα στο γήπεδο».
Για το κοινωνικό πρόσωπο του Ηρακλή:
«Ο Ηρακλής ήταν πάντα δίπλα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: