Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Επιπέδου Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουντζιάρης και μίλησε για την εικόνα των «κυανόλευκων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος από τον Απόλλωνα και δημιούργησε ευκαιρίες παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο Ηρακλής βλέπουμε πως δεν τρώει γκολ. Το παν είναι να κρατάμε το 0 στο γκολ. Το πρόβλημα της ομάδας είναι όταν έρχονται οι ομάδες και κλείνονται στην άμυνα».
Για τον ανταγωνισμό με την Λαμία:
Ο Ηρακλής δεν πρέπει να κοιτάει καμία Λαμία. Κάθε Κυριακή πρέπει να κερδίζει και στο τέλος πιστεύω θα ναι πρώτος. Μέσα στην Λαμία αυτοί θα παίξουν ανοιχτά, θα έχουμε τον πρώτο λόγο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε και εκεί. Έχει δείξει καλά στοιχεία η Λαμία όμως ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα σε κάθε κατηγορία».
Για τον Παπαθανασάκη:
«Μακάρι να είναι μακριά ο πρόεδρος και να διοικεί χωρίς να επηρεάζεται από κανέναν. Ο πρόεδρος πρέπει να ικανοποιεί όλους τους παίκτες και για όλα τα άλλα είναι οι διευθύνων σύμβουλοι. Ο Ηρακλής βρήκε έναν άνθρωπο που ήρθε ουρανοκατέβατος και δίνει την αίσθηση πως είναι ο σωτήρας της ομάδας».
Για την αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή:
«Παίζει καλή μπάλα ο Ηρακλής και δεν κοιτάει μόνο το αποτέλεσμα. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό είναι θετικό. Ο Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και προσπαθούν για το καλό του Ηρακλή».
Για τον θεσμό του κυπέλλου:
«Το παιχνίδι του κυπέλλου ο Ηρακλής το κοιτάζει για το πρεστίζ και όχι για τον θεσμό. Η ομάδα η φετινή θα ήταν στην μέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και μπορεί να κοντράρει τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: