Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Λουτσέσκου: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η ομάδα του αν και καλύτερη, αν και με κλασικές ευκαιρίες, εν τέλει... κόλλησε στο 0-0 με τον Πανθρακικό.

Λουτσέσκου: «Είμαστε απογοητευμένοι»
Πίκρα για το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό στον Ξάνθη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου... δεν μπορούσε να πιστέψει πως παρά την σαφέστατη υπεροχή της ομάδας του, παρά τις κλασικές ευκαιρίες και τα δοκάρια, εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο 0-0 στο... ελ θράκικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν πήραμε τους τρεις πόντους που αξίζαμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, η οποία αμύνθηκε στα 30 μέτρα με 11 παίκτες. Και γι’ αυτό έπρεπε να παίξουμε με υπομονή, να ταράξουμε την οργάνωσή τους και στον ίδιο χρόνο να μην δεχθούμε κόντρα επίθεση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε παιχνίδια όπως αυτό είναι να έχεις μία, το πολύ δύο ευκαιρίες για να σκοράρεις. Νομίζω πως είχαμε 5 ευκαιρίες για γκολ αλλά στις δύο μας σταμάτησε το δοκάρι κι τις άλλες τρεις φορές ο τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του. Για μένα μένει η απογοήτευση για τους χαμένους βαθμούς. Δεν είχα να πω τίποτα στους παίκτες μου στο τέλος του αγώνα γιατί προσπάθησαν πολύ».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Ο αντίπαλος δεν ξέρω αν έφτασε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στα τελευταία 20 μέτρα πριν την εστία μας. Υπάρχουν και τέτοιες αναμετρήσεις όμως που αν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπορείς να χάσεις ή να πάρεις ένα βαθμό, όπως έγινε σήμερα. Αν η ομάδα μου δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο σήμερα θα έλεγα ότι μας επηρέασε η διακοπή. Αλλά αυτό όπως είδατε δεν συνέβη. Οι παίκτες έπαιξαν καλά, είχαν ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο. Ήταν και θέμα ατυχίας η σημερινή ισοπαλία αλλά και ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού που έκανε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: