Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Είμαι δίπλα στην ομάδα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα, Μάνος Μαλελής και μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και την κατάσταση στις τάξεις του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η ομάδα έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη δυναμική. Τα αποτελέσματα οφείλονται στο κλίμα αλλά και στην αγωνιστικότητα των παικτών. Γίνεται σοβαρή δουλειά από τον προπονητή και το προπονητικό τιμ και οτιδήποτε χρειαστεί η ομάδα θα είμαστε πάντα δίπλα τους».
Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού:
«Έχουμε 15 χρόνια να κερδίσουμε με τόσους πόντους τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία του προπονητή που περιόρισε όλα τα ατού του αντιπάλου. Οι παίκτες έβγαλαν απίστευτη αγωνιστικότητα».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Όταν ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική του κόσμου κανείς δεν μπορεί να περάσει μέσα από το Παλατάκι. Πέρα από κάποια χαρτάκια δεν έγινε τίποτα και ήταν υπόδειγμα οι φίλαθλοι. Είχαν μια τέτοια φωνή που δημιούργησαν πρόβλημα στον αντίπαλο».
Για το αν χρειάζεται προσθήκες η ομάδα:
«Γίνεται μια προσπάθεια από πλευράς μου να φέρω έναν παίκτη με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή φυσικά. Δικοί μου άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα είναι μια έξτρα χορηγία. Η ομάδα μας έχει μικρό μπάτζετ αλλά πρωταγωνιστεί».
Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ:
«Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, είναι όλη η διοίκηση οργανωμένη και παρά το γεγονός πως με αποκαλούν αντιπολίτευση στην διοίκηση χαίρομαι για αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει κι μια δεύτερη γνώμη».
Για την κοπή της πίτας του ΠΑΟΚ:
«Το Σάββατο το μεσημέρι θα γίνει η κοπή της πίτας του ΠΑΟΚ αλλά και η προβολή της Prime Insurance. Θα παρουσιαστούν οι δυναμικότητες του χορηγού και μόνο η παρουσία του κ. Κοντομηνά δίνει άλλη υπόσχεση. Θα εκτεθούν νέα στοιχεία για την συνεργασία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: