Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τέλος από Μπάρτσα ο Θουμπιθαρέτα!!

Έπεσαν και επίσημα τίτλοι τέλους στη σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ύστερα από 4,5 χρόνια ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου πλήρωσε τις λάθος επιλογές του.

Τέλος από Μπάρτσα ο Θουμπιθαρέτα
Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο. Η απόφαση της Μπαρτσελόνα να απομακρύνει τον Άντονι Θουμπιθαρέτα είχε παρθεί εδώ και λίγες μέρες και σήμερα απλώς ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον 53χρονο άλλοτε τερματοφύλακα του συλλόγου.

Έτσι, ύστερα από 4,5 χρόνια (είχε προσληφθεί το καλοκαίρι το 2010) αφήνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στους Καταλανούς, πληρώνοντας ουσιαστικά τις επιλογές που έκανε τον τελευταίο χρόνο και τη δεδομένη δυσαρέσκεια που είχε δημιουργηθεί σε βάρος του (τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και φιλάθλων).

Του χρεώνονται αρκετά λάθη στις μεταγραφές όπως η απόκτηση του... τραυματία Βερμάελεν που θα παίξει του χρόνου, όντας ανενεργός στην πρώτη του χρονιά στη Βαρκελώνη, αυτή του Ντάγκλας που δεν δείχνει για την ώρα πως μπορεί να σταθεί στο ύψος της Μπάρτσα για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ όπως είναι φυσικό και το απαγορευτικό της FIFA για μεταγραφές επηρέασε τους ανθρώπους των μπλαουγκράνα για να πάρουν αυτή την απόφαση και να τον απομακρύνουν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: