Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τέλος ο Μπεν Σαμπάτ, χάνει Γκόμες!

Μόλις έξι μήνες διήρκησε η θητεία του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ στην Κέρκυρα, καθώς τη Δευτέρα (5/1) λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Απών από τα ματς με Skoda Ξάνθη και Βέροια θα είναι ο Γκόμες.



Το καλοκαίρι αποκτήθηκε, σήμερα… αποχαιρέτησε. Ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ αποτελεί παρελθόν από την Κέρκυρα, που τον είχε πάρει στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Ισραηλινός μεσοαμυντικός πρόλαβε να κάνει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι έκανε 11 στο δεύτερο μισό της σεζόν με τον Πανθρακικό. Η συνεργασία με την ομάδα της Κομοτηνής λύθηκε, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΑΣΑΕΛ ΜΠΕΝ ΣΑΜΠΑΤ. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Ο Μάθιου Γκόμες δηλώθηκε να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με SKODA Ξάνθη και Βέροια για την 19η και 20η αγωνιστική αντίστοιχα, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Παράλληλα οι «Φαίακες» ενημέρωσαν ότι:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στο ΕΑΚΚ, την προσεχή Τετάρτη (7/1), έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 4: 10 ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 2Α και 3Β: 15 ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 2Β και 3Α: 20 ευρώ.

ΘΥΡΑ VIP: 30 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: