Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ντι Ματέο: «Ενδιαφερόμαστε για Νάστασιτς»

Το ενδιαφέρον της Σάλκε για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ματίγια Νάστασιτς επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Γερμανών, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ντι Ματέο: «Ενδιαφερόμαστε για Νάστασιτς»
Κεντρικό αμυντικό αναζητεί για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Σάλκε, με τον προπονητή της, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, να δηλώνει ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για την του Μαστίγια Νάστασιτς.

Ο 21χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον τεχνικό των «βασιλικών μπλε» να εκφράζει το ενδιαφέρον της ομάδας του, τονίζοντας όμως ότι η Σάλκε δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη των «πολιτών».

«Ναι θέλουμε τον Νάστασιτς. Όμως δεν είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε. Ο Ματίγια είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης. Πολύ ταλαντούχος και με αρκετές εμπειρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Όμως παραμένει παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι», ήταν τα λόγια του 44χρονου προπονητή.

Η περίπτωση του Νάστασιτς είναι κάπως περίπλοκη για τον γερμανικό σύλλογο καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να τον πουλήσουν, όμως η Σάλκε δεν μπορεί να τον αγοράσει λόγω του Financial Fair Play. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο από την πλευρά της επιθυμεί να πάρει τον νεαρό Σέρβο με τη μορφή δανεισμού και όρο υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει και η Μίλαν, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μη θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: