Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Υπάρχει προβληματισμός»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «Κίτρινους» και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα:
«Κάνουμε καθημερινά την δουλειά μας. Είδαμε το παιχνίδι της Καβάλας, είμαστε επαγγελματίες και δουλεύουμε ανεξαρτήτως των εξελίξεων. Δεν γίνεται να είμαστε στο τιμόνι και να πάμε απροετοίμαστοι. Βέβαια, προέχει το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη αλλά στην άκρη του μυαλού μας έχουμε την Καβάλα».
Για την έλλειψη ενημέρωσης που υπάρχει:
«Δεν μας ενημερώσανε γιατί έχουν πολλά προβλήματα οι άνθρωποι. Θα έπρεπε όπως να μας ενημερώσουν πότε θα πάρουν απόφαση. Δεν μας δίνουν όσο σημασία θα έπρεπε αλλά βέβαια τα προβλήματα είναι πολλά».
Για το γεγονός πως δεν μπορεί να γυρίσει ο Ατματσίδης:
 «Έχει μιλήσει για τα προβλήματα του στον κ. Κάμπος ο Ατματσίδης. Έχει φτάσει ένα σημείο που δεν ελέγχουμε την κατάσταση και δεν γίνεται να λείπει κάποιος παίκτης από την προπόνηση».
Για τις δηλώσεις του Κάμπος πως δεν θέλει να φύγει και ο Τοπαλίδης:
«Έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Κάμπος και υπάρχει χημεία. Αν εγώ αποχωρήσω βέβαια δεν έχει κάποιος λόγος να φύγει και ο κ. Κάμπος. Ο κ. Καλαιτζίδης θα έρθει βέβαια για να κάνει τα απόλυτο κουμάντο και αυτό μου φαίνεται πολύ λογικό. Είναι λογικό να ανησυχεί για αυτό ο κ. Κάμπος σε περίπτωση που δεν παν καλά κάποια αποτελέσματα. Όταν θα αναλάβει ο κ. Καλαιτζίδης την ομάδα δεν μπορεί να κουνήσει τον προπονητή και είναι λογικό να πορευτεί με αυτόν αλλά ο κ. Κάμπος όμως είναι λογικό να ανησυχεί σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα».
Για το ποιος τον ενημέρωσε πως θα φύγει σε περίπτωση που αναλάβει ο Καλαιτζίδης:
«Εμένα μου είπαν από τον Άρη πως υπάρχουν σκέψεις να φύγω αν αναλάβει ο κ. Καλαιτζίδης».
Για τα πόστα που θα πάρει ο Καλαιτζίδης:
«Πριν έρθει ο κ. Κάμπος ο κ. Καλαιτζίδης είχε πολλά πόστα. Εγώ αν ήμουν στην θέση του κ. Καλαιτζίδη είναι λογικό να πλαισίωνα την ομάδα με ανθρώπους που θέλω εγώ. Βέβαια, η ομάδα έχει επιτυχία και θα έχει ένα δίλλημα. Το να αλλάξει τα πόστα δεν το θεωρώ 100% λάθος εκτός αν αλλάξει προπονητή που αυτή την στιγμή είναι ακλόνητος».
Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις:
«Μας είπαν πως σήμερα το απόγευμα θα παρθεί η απόφαση. Σίγουρα υπάρχει μια τάση να παρθεί μια απόφαση αλλά ο πολύ χρόνος που παίρνει αυτή η υπόθεση σημαίνει πως υπάρχει κάποιος προβληματισμός».
Για το αν είναι ακριβή η ομάδα για την Γ’ εθνική:
«Νομίζω ότι ορισμένα ποσά είναι ακριβά. Οι παίκτες μας είναι όλοι καλοί και δεν υπάρχουν υπερτιμημένοι όμως κάποιοι παίκτες ίσως να παίρνουν λίγο μεγαλύτερα ποσά. Βέβαια, οι παίκτες είναι αυτοί που φέρνουν τις νίκες».
Για την καλύτερη απόφαση:
«Το καλύτερο είναι να παρθεί η καλύτερη περίπτωση για την ομάδα».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: