Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Σαρλής: «Απόφαση που δυναμιτίζει το κλίμα» (audio)

Έξω φρενών από την απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την τελευταία στιγμή την μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στη Ν. Σμύρνη εμφανίστηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Γηραιού Μάκης Σαρλής που εκπροσώπησε την ομάδα στη σχετική σύσκεψη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Είναι τρελά πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Ενώ τα βρήκαμε με τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι απόλυτα φιλόξενος, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών δεν συμφώνησε να χορηγηθούν εισιτήρια, θέση με την οποία συμφώνησε και η ΔΕΑΒ. Το θεωρώ απαράδεκτο, μία μέρα πριν τον αγώνα, ενώ έχει κλείσει εισιτήρια ο κόσμος, να απαγορευθεί η μετακίνηση των φιλάθλων του Ηρακλή, που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα. Θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, πρέπει να το χειριστούμε σύσσωμοι και να φωνάξουμε και βουλευτές. Ο Πανιώνιος έχει την διάθεση να ανοίξει την θύρα, αλλά αν δεν αλλάξει η απόφαση θα έχουμε θέματα. Αυτή η απόφαση είναι για την ενίσχυση και όχι την καταπολέμηση της βίας Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί σε ένα πολύ φιλόξενο γήπεδο θέλουν να ακυρώσουν μια τέτοια μετακίνηση που έχει προγραμματιστεί από πολύ καιρό. Είναι μια απόφαση που δυναμιτίζει την κατάσταση. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο χρηματοδότης της ΠΑΕ Πανιώνιος Κυριάκος Σκούρας παρενέβη υποστηρίζοντας το δίκαιο των ανθρώπων του Ηρακλή: «Με την απόφαση αυτή δυναμιτίζεται χειρότερα το θέμα. Δεν μπορεί στο παρά πέντε οι άνθρωποι που έχουν κλείσει εισιτήρια να μην έρθουν. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, όμως, δεν μπορούμε να ανοίξουμε την θύρα με κίνδυνο να μην γίνει ο αγώνας. Ηρακλής και Πανιώνιος έχουμε μια φιλική σχέση, προετοιμαστήκαμε για έναν αγώνα γιορτή. Θεωρούσαμε δεδομένο πως θα έρθουν οι Ηρακληδείς και γι΄αυτό και ετοιμάσαμε ειδική θύρα για να αποφύγουμε και τον παραμικρό ανεγκέφαλο.

Για την πιθανότητα έλευσης μεμονωμένων οπαδών του Ηρακλή: «Δεν ξέρω την εισήγηση της αστυνομίας. Εμείς, πάντως, είμασταν αποφασισμένοι να βάλουμε και ειδικό γκισέ. Πρέπει να γίνει ένας αγώνας από όλους για να αρθούν αυτά τα μέτρα.

Ακούστε όσα είπαν Μάκης Σαρλής και Κυριάκος Σκούρας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: