Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τότεναμ - Σουόνσι! (preview)

Τρεις ημέρες μετά την ήττα από την Τσέλσι στον τελικό του Λιγκ Καπ, η Τότεναμ επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος και υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την, πάντα επικίνδυνη, Σουόνσι με στόχο την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα.
Οι «spurs» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο η απώλεια του τίτλου στο «Γουέμπλεϊ». Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την Φιορεντίνα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τα δύο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Με αυτά και με αυτά, συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, με πιο πρόσφατη επιτυχία τη νίκη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στις αρχές Φεβρουαρίου.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Λίμπερτι», η Τότεναμ επικράτησε 2-1, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες κόντρα στη Σουόνσι από τον Απρίλιο του 2012.
Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο κάλεσε τους παίκτες του  να αφήσουν τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να τερματίσουν όσο πιο δυνατά γίνεται τη φετινή σεζόν, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με την Σουόνσι.
Μια Σουόνσι που προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 1-0 επί της Μπέρνλι, η οποία έδωσε συνέχεια στην σπουδαία νίκη κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Με 40 βαθμούς οι «κύκνοι» του Γκάρι Μονκ, βρέθηκαν στην 8η θέση της κατάταξης και το +1 από Γουέστ Χαμ και Στόουκ.
Στα αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι είναι ο Γουόκερ, που δύσκολα θα προλάβει το ματς. Ο Ποκετίνο σκέφτεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, με τον Τάουνσεντ να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.
Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τον τραυματία Μπάρτλεϊ, αλλά και τον Κάρολ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Τότεναμ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα που ανήκει. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Γκίλφι Σίγκουρντσον που έχασε το ματς με την Μπέρνλι.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Κίρικες, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μπενταλέμπ, Μέισον, Ντεμεπλέ, Λαμέλα (Τάουνσεντ), Έρικσεν, Κέιν
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νιούτον, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Κι, Σέλβεϊ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Γκομίς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: