Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αυτά συζητήθηκαν με Αλαφούζο-Μαρινάκη!

Οι Αλαφούζος και Μαρινάκης έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο Σταύρος Κοντονής μοίρασε μια δήλωση χωρίς ιδιαίτερες αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έμαθε την ατζέντα της μεταξύ τους συζήτησης

Αυτά συζητήθηκαν με Αλαφούζο-Μαρινάκη
Σε ατμόσφαιρα που τροφοδοτεί αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε η συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σταύρο Κοντονή.

Μετά τη λήξη της δίωρης συζήτησής τους, οι πρόεδροι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αποχώρησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τη ΓΓΑ, ενώ ακολούθησε δήλωση του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με την οποία υπήρξε καλή θέληση για εφαρμογή των μέτρων που προτάθηκαν.

Ποια είναι όμως αυτά τα μέτρα; Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, στο τραπέζι της κουβέντας (που έγινε σε ήπιο κλίμα) ο υφυπουργός αθλητισμού έθεσε τα εξής:

1) Άμεση λειτουργία των καμερών σε όλα τα γήπεδα όπου γίνονται αγώνες.

2) Αλλαγή του καθεστώτος των συνδέσμων και μετατροπή τους σε λέσχες. Σε αυτό το σημείο διατυπώθηκαν κάποιοι ενδοιασμοί των προέδρων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όχι γιατί δε συμφωνούν με το μέτρο, αλλά γιατί θεωρούν δύσκολο να ελεγχθούν απόλυτα όλοι οι οπαδοί στην επικράτεια.

3) Αναθεώρηση του πειθαρχικού κώδικα και αυστηροποίηση των ποινών.

4) Πλήρης εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και

5) Η παροχή της δυνατότητας στους διαιτητές να διακόπτουν (ή να μην ξεκινούν καν) παιχνίδια όταν υπάρχουν έκτροπα και ρίψεις αντικειμένων.

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν την Τετάρτη στη συζήτηση που θα έχει ο Σταύρος Κοντονής με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Πριν απ’ αυτή, δε, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία θα του μεταφέρει τα όσα συζήτησε με Αλαφούζο-Μαρινάκη και θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις.

Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα κι εφόσον στις αυριανές συναντήσεις δεν αλλάξει κάτι, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να ξεκινήσει και πάλι το προσεχές Σαβ/κο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: