Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Όλοι στο γήπεδο, ο Άρης θα ανέβει»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκαν οι εκπρόσωποι του «Super 3» και τοποθετήθηκαν για όλα τα θέματα και τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη.
Μεταξύ άλλων δήλωσαν:
«Τα πράγματα δεν είναι στον σωστό δρόμο και κανείς δεν περίμενε πως αυτή τη εποχή η ομάδα μας θα βρίσκεται σε αυτή την θέση. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα παραδώσουν τα όπλα και πρέπει να παλεύουμε για τα αυτονόητα. Στον Άρη χρειάζεται ο λαός να κάνει τα πάντα. Για να ορθοποδήσει η ομάδα θα πρέπει όλοι στις τελευταίες 10 αγωνιστικές να σταθούμε δίπλα στον Άρη μας. Δεν μας ενδιαφέρει κανένας παράγοντας, μόνο το καλό του Άρη και για αυτό θα παλέψουμε ακόμα πιο δυνατά και μαζικά στις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν πρέπει ο κόσμος να γίνεται περισσότερο «κομμάτια» από ότι είναι ήδη σήμερα. Πέρυσι τον Απρίλιο όταν η χρονιά τελείωνε είχαμε πειστεί μέσα μας πως αυτή εδώ η ομάδα με το κύκλο που της… «κατατρώει» τα σωθικά δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Παρόλα αυτά μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι στην Τρίπολη τα πούλμαν του συνδέσμου τραβήχτηκαν γιατί αυτό έλεγε η ψυχή μας και η καρδιά μας. Στην συνέχεια προέκυψαν νέες καταστάσεις και ανάγκασαν τον κόσμο να κοιμάται στο γήπεδο για να αποφύγει άλλες δυσκολίες. Η ομάδα κατάφερε και κατέβηκε σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι αυτό της Β’ εθνικής καθώς δεν υπήρχαν ούτε τα χρήματα ούτε η ηρεμία. Ο Άρης καθυστέρησε να πάρει μια γενναία απόφαση και δεν στήθηκε από τον προηγούμενο Απρίλιο όπως έπρεπε για να βγει πρώτος με… περίπατο. Δεν θα χάσουμε το σθένος μας και δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας. Η ομάδα ξεκίνησε στη Γ’ εθνική με τον κ. Γαλανο και φτάσαμε τον Νοέμβριο να υπάρχουν κλυδωνισμοί οι οποίοι επικρατούσαν και το καλοκαίρι. Αν αυτός ο άνθρωπος ήταν σωστός τότε μπορούσε να… «καθαρίσει» την μπουγάδα και να μην επέλθει οποιαδήποτε αλλαγή. Ήρθε ο κ. Καλαιτζίδης τον Δεκέμβριο ως εκπρόσωπος του αδερφού του για να οδηγήσει την ομάδα σε ήρεμα νερά.
Κ. Καλαιτζίδη ξέρουμε πως είσαι άνθρωπος νοικοκύρης, το ποδόσφαιρο το αγαπάς και θέλεις να υπερασπιστείς την επένδυση του αδερφού σου αλλά δεν περιμέναμε να βλέπουμε κάποια πράγματα τόσο εξόφθαλμα. Δεν γίνεται να φεύγει ένας προπονητής που πήγαινε τα πράγματα σωστά και να έρχεται ένας που είναι μια… γλάστρα. Για πιο λόγο να βάλεις έναν άνθρωπο ο οποίος ούτε παραστάσεις έχει σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Άρη και να κάνεις κακό και στη δική σου προσωπικότητα; Εμείς δεν κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός και η απόφαση ήταν δική σου. Σήμερα διαβάζουμε πως αναλαμβάνει ο κ. Καλαιτζίδης προπονητής και είναι θετικό πως αναλαμβάνει την ευθύνη. Ο κόσμος είναι τρελαμένος όχι μόνο για την ήττα στην Δράμα αλλά και την όλη αναστάτωση και σύγχυση. Κάποια από την σύγχυση είναι κατευθυνόμενη. Εμείς θέλουμε ο κ. Καλαιτζίδης να είναι σοβαρός και ψύχραιμος και να κάνει μόνο αυτό που θεωρεί σωστό. Πρέπει να παραμερίσουμε όλη την πίκρα που έχουμε και δεν γίνεται να μην βρισκόμαστε δίπλα στον Άρη. Δεν γίνεται συνέχεια να μην υπάρχει ομόνοια και να είναι ο κόσμος του Άρη μαλωμένος. Γιατί υπάρχει πάντα κάτι πίσω από την κουρτίνα;
Τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι πάνε πιο καλά από πριν όμως αυτό δεν είναι και το μόνο σημαντικό για να πάει καλά μια ομάδα. Πλέον, δεν υπάρχει ο… «κακός Super 3» και για όλα αποφασίζουν οι παράγοντες. Δεν θα κάνουμε το κέφι των εχθρών του Άρη αλλά ο καθένας όπως μπορεί θα βοηθήσει. Ότι κάνουμε γίνεται για την ομάδα και για κανέναν άλλον. Θέλουμε στο τέλος της χρονιάς να γίνουν τα αυτονόητα και μετά να μπουν οι βάσεις για μια ομάδα ανάλογης της ιστορίας του Άρη. Παίζεται η ιστορία του Άρη και δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Το καλοκαίρι δεν υπήρχαν ούτε 1000 ευρώ και βλέπαμε πως όταν η… «μπάλα έκαιγε» δεν ασχολούταν κανείς. Ο Άρης δεν θα ξαναχωριστεί και τα αδέρφια μας δεν θα σκύψουν και δεν θα τα παρατήσουν. Θα πρέπει στο Χαριλάου από την Κυριακή να γίνεται χαμός και τα δύσκολα είναι για τους μάγκες! Όποιος πιστεύει πως οποιοσδήποτε παράγοντας έχει αβάντα πρέπει να αλλάξει πλευρό. Όποιος φοράει φόρμα πρέπει να κερδίζει. Οι παίκτες είναι πολύ καλά πληρωμένοι για να μην κερδίζουν. Όταν όμως το σωματείο βγάζει σημάδια διάλυσης, σαν διαλυμένο σωματείο θα το αντιμετωπίζουν. Δεν πρέπει ο κόσμος να τα παρατήσει και δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαχητής από τον κόσμο του Άρη. Δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος.
Για όσους μιλάν για ΑΦΜ, όσο ζούμε εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει αυτό. Δεν γίνεται να πετάξουμε την ιστορία στον κάδο των άχρηστων και να γίνουμε ρεζίλι. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που έκαναν άλλες ομάδες και ανέβηκαν. Δεν υπάρχει λόγος να μην επικεντρωνόμαστε όλοι στον στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος. Ο Άρης θα ανέβει ότι και να γίνει γιατί το θέλει όλος αυτός ο λαός που έχει κάνει την καρδιά του πέτρα τόσο καιρό. Ήρθε η ώρα και ο Καλαιτζίδης, και οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν για τον τελικό μας στόχο και να ανέβουμε. Θα ξεκινήσουμε από το Σάββατο να γεμίσουμε το σπίτι μας για να σώσουμε τον Άρη μας. Πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες και οι υπεύθυνοι πως το σωματείο έχει ευθύνη απέναντι στον κόσμο επειδή τον πληγώνει τόσο καιρό. Στην Δράμα πήγαν 2.000 παλικάρια επειδή η καρδιά μας χτυπάει για τον Άρη, δεν πρέπει τώρα να σκύψουν κάποιοι το κεφάλι και να απομακρυνθούν.  Η ομάδα δεν αλλάζει και το Σάββατο στο γήπεδο πρέπει όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει ο Άρης. Πάντα μπαίναμε στο λεωφορείο και βοηθούσαμε την ομάδα και πάντα δηλώναμε παρών δίπλα στον σύλλογο. Το Σάββατο καλούμε τα αδέρφια μας από όλους του συνδέσμους του Άρη στην Θύρα 3 για να δούμε χαρούμενα πρόσωπα να τραγουδάνε για την Αρειανάρα μας. Πισωγύρισμα και κατάθεση όπλων εμείς δεν κάνουμε.  Πλέον, δεν είναι αποδεκτή ούτε η ισοπαλία και δεν θέλουμε ούτε παραμύθι ούτε τίποτα. Κ. Καλαιτζίδη και υπόλοιποι της διοίκησης έχετε ευθύνη για το αυτονόητο. Εμείς θα βάλουμε πλάτες και θα ακολουθήσουμε τον ρόλο μας. Ας λέει ο καθένας ότι λέει για τον σύνδεσμο αλλά την ομάδα δεν πρέπει να την αφήνει κανείς! Ελάτε στο γήπεδο όλοι σας! Θα στηρίξουμε την ομάδα σε όποιο γήπεδο και αν βρεθεί.
Όσον αφορά την κυβέρνηση που θεωρείται αριστερή θα περιμέναμε να κάνει κινήσεις που να μην στοχοποιούν μόνο το οπαδικό κίνημα. Όταν αποφάσισαν να πατάξουν την βία δεν θα έπρεπε οι μισοί που συζητάν να έχουν διαπράξει αδικήματα. Οι μισοί πρόεδροι της Σούπερ Λίγκας κατηγορούνται για στημένα και περιμένουμε από αυτούς να κάνουν προτάσεις για να πατάξουν την βία. Η μισή ΕΠΟ είναι και αυτή κυνηγημένη για κακουργηματικές πράξεις. Θα περιμέναμε από μια κυβέρνηση που προσδιορίζεται αριστερή να τα βάλει με το κεφάλαιο, τα στημένα και τους διαιτητές που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις. Δεν φταίει για όλα ο οπαδός. Καλούμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει τις διαδικασίες για τα στημένα ματς. Θέλουμε να δούμε κάποια ειδική μονάδα από την κυβέρνηση να έρθει και να ξεσκονίσει στον Άρη όλους τους ισολογισμούς και όσοι έκλεψαν από τον σύλλογο και το δημόσιο να μπουν φυλακή. Δεν δεχόμαστε από ανθρώπους που κυκλοφορούν με μπράβους να μιλάν για οπαδούς. Αυτά που έγιναν έχουν γίνει και αλλού και είναι καταδικαστέα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει αυτή την στιγμή η πολιτεία είναι στάχτη στα μάτια!
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: