Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Υποδοχή από Παπαθανασάκη στην Αθήνα!!

Αν και οι υπολογισμοί τον ήθελαν τα ξημερώματα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Σπύρος Παπαθανασάκης (φωτό) βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έφτασε περίπου στις 2:00 το μεσημέρι στην Ελλάδα, νωρίτερα απ' ότι η αποστολή του Ηρακλή, την οποία ουσιαστικά και υποδέχθηκε. Παρά τη δεδομένη κούρασή του από το υπερατλαντικό ταξίδι που πραγματοποίησε, συνάντησε γεμάτος χαμόγελα το Νίκο Παπαδόπουλο, τα στελέχη της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και μεταφέροντας τον ενθουσιασμό του για την καταπληκτική πορεία που πραγματοποιούν ως τώρα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλησε δε να ντοπάρει και ψυχολογικά τους «κυανόλευκους» για το σημερινό παιχνίδι μιας και θέλει κι εκείνος διακαώς να δει τον Ηρακλή από σήμερα το βράδυ στην τετράδα του θεσμού.

Επαφές για τον κόσμο

Ήρθε με δεδομένο ενθουσιασμό, αλλά η παρουσία του συνέπεσε με... προβληματισμό. Αυτόν της αρχικής απαγόρευσης για τη μετακίνηση του κόσμου. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ενημερώθηκε άμεσα για το όλο ζήτημα και θέλησε να βρεθεί λύση για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι της ομάδας. «Εμείς θέλουμε να έχουμε μαζί μας τον κόσμο, να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρω πόσο περιμένουν αυτό το παιχνίδι» σχολίαζε μεταξύ άλλων. Ενημερώθηκε με ικανοποίηση το αίσιο τέλος της υπόθεσης και περιμένει να ζήσει με τον κόσμο στιγμές... πρόκρισης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: