Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΠΡ - Άρσεναλ! (preview)

Να δώσει συνέχεια στις νίκες και να παραμείνει στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσει η Άρσεναλ, η οποία επισκέπτεται το… γειτονικό «Λόφτους Ρόουντ» για την αναμέτρηση με την ΚΠΡ.
Οι «ρέιντζερς» δεν έπαιξαν την περασμένη αγωνιστική, καθώς μετατέθηκε για το ερχόμενο Σάββατο (7/3) το ματς με την Τότεναμ. Πιο πρόσφατο παιχνίδι για το συγκρότημα του Κρις Ράμσεϊ, αυτό με την Χαλ, όπου γνώρισε την ήττα (2-1) και έμεινε «κολλημένο» στους 22 βαθμούς και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην ισοβαθμία με Μπέρνλι και Άστον Βίλα.
Η Άρσεναλ κατάφερε να αφήσει πίσω την… σφαλιάρα από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και με το 2-0 επί της Έβερτον να σταθεροποιηθεί στο 3ο «σκαλοπάτι» του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και με 51 βαθμούς σε 27 ματς βρίσκονται στο +1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το -4 πλέον από την δεύτερη Σίτι.
Πολλά τα προβλήματα για την ΚΠΡ, που θα παραταχθεί απόψε χωρίς τον τιμωρημένο Μπάρτον και τους τραυματίες Φαουρλίν, Ονουόχα, Νταν, Φερ, Ίσλα.
Ο Βενγκέρ από την πλευρά του ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Αρτέτα, Ντεμπισί, Φλαμινί, Γουίλσιρ και Ντιαμπί. Ο Κοκλέν παρά το γεγονός ότι έσπασε την μύτη του με την Έβερτον αναμένεται να είναι βασικός, ενώ μετά από καιρό επιστρέφει και είναι διαθέσιμος ο Ράμσεϊ. Σκέψεις για ξεκούραση σε Οζίλ και Σάντσες.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΚΠΡ: Γκριν, Σουκ-Γιουνγκ, Κόκερ, Φέρντιναντ, Φάρλονγκ, Χένρι, Κράνιτσαρ, Φίλιπς, Τραορέ, Ζαμόρα, Όστιν
Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Γκάμπριελ Παουλίστα, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκλέν, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν (Σάντσες), Ροσίτσκι (Οζίλ), Γουέλμπεκ, Ζιρού
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: