Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ζωγραφάκης: «Ο Άρης πρέπει να φύγει άμεσα από αυτήν την κατηγορία» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Ακροποτάμου Δημήτρης Ζωγραφάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Τότε είχαμε οικονομικά προβλήματα και μας έδενε το ότι είμασταν μια οικογένεια. Αν θυμάστε είχαμε κάνει εξαιρετική πορεία».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι κρίμα στη Θεσσαλονίκη να έχει μόνο μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Είναι κρίμα τώρα να βολοδέρνει ο Άρης. Ο Άρης Ακροποτάμου είναι μια τοπική ομάδα ,εδώ είναι ομάδα  χωριού.  Ο Άρης και ο Ηρακλής είναι μεγέθη. Δεν είναι ο Άρης για αυτή την κατηγορία. Αυτό είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να είναι η Νίκη Βόλου στην Α’ Εθνική και ο Άρης στη Γ’ Εθνική».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Εγώ τώρα  ήρθα δεν ξέρω τι να πω για το παιχνίδι μεταξύ μας. Ο Άρης πρέπει να φύγει από αυτή την κατηγορία. Δεν τον έχω δει τον Άρη. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Η ΑΕΚ είναι τρένο στη Β εθνική έτσι περίμενα και εγώ τον Άρη στη Γ’ Εθνική. Περιστατικά  και διάφορες  συγκυρίες  οδήγησαν τον Άρη εκεί.

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει την άνοδο: «Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είναι στο χέρι του».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Ζωγραφάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: