Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Θα τα καταφέρει ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Καραίσκος και μίλησε για την φετινή πορεία των «κυανόλευκων» αλλά και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τον θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το μυαλό μου είναι πάντα στον Ηρακλή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα και στον Νίκο. Θα πάμε μια χαρά και δεν νομίζω να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η ομάδα είναι πολύ καλή και το δείχνουν και τα αποτελέσματα».
Για το αν περίμενε αυτή την πορεία:
«Κακά τα ψέματα δεν περίμενα να πάει ο Ηρακλής τόσο καλά αλλά ανάλογα με τα αποτελέσματα γιατί να μην πάει και πιο ψηλά η ομάδα»;
Για το αν του γεννιούνται αναμνήσεις από τον θεσμό του κυπέλλου:
«Πιο πολύ θυμάμαι το αξέχαστο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτο αυτό που είχαμε κάνει τότε και δυστυχώς στον τελικό δεν τα καταφέραμε».
Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να κάνει ταυτόχρονα καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο:
«Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά ο Ηρακλής μπορεί να κάνει μια ταυτόχρονη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει πρόβλημα και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά».
Για το τι εύχεται για το τέλος της σεζόν:
«Οπωσδήποτε πρέπει η ομάδα να ανέβει στην Α’ εθνική και αν καταφέρει να πετύχει και κάτι στο κύπελλο ακόμα καλύτερα».
Για την σιγουριά που βγάζει η φετινή ομάδα:
«Τα αποτελέσματα τα δείχνουν όλα και φαίνεται πως αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Πιστεύω πως το οικογενειακό κλίμα και το ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη η δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και κάνουν το καλύτερο δυνατό».
Για το πώς θα παρακολουθήσει τον αγώνα:
«Βρίσκομαι στην Ουγγαρία και περιμένω τον γιο μου για να δούμε πως θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Ελπίζω να μπορέσω να το δω δορυφορικά».
Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:
«Ήταν μεγάλη δουλειά αυτή που έγινε με τον πρόεδρο. Αυτό βοήθησε πάρα πολύ».
Για το τι θα ευχηθεί στην ομάδα:
«Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: