Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Στα ημιτελικά, με θρίλερ η Σεντ Ετιέν!

Χρειάστηκαν 120 λεπτά και ανατροπή στα πέναλτι, στη σειρά των δύο τελευταίων εκτελέσεων για να πάρουν την πρόκριση οι «στεφανουά» απέναντι στην Μπουλόν (4-3).

Στα ημιτελικά, με θρίλερ η Σεντ Ετιέν
Το φάσμα του αποκλεισμού …είδε από πολύ κοντά η Σεντ Ετιέν απέναντι στην Μπουλόν, όμως σε δύο περιπτώσεις κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή και στο τέλος να πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γαλλίας.

Στο 80ο λεπτό ο Σουμπερβιέ, με εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Ρουφιέ για να βάλει μπροστά την Μπουλόν στο σκορ και φαινόταν δυνατή η μεγάλη έκπληξη, όμως στο 85ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μολό, ο Κορνιέ έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, ωστόσο στα πέναλτι η Μπουλόν ήταν εκείνη που μέχρι και το 3ο πέναλτι είχε ευστοχήσει όλες τις εκτελέσεις, με τον Βιβιανί να αποκρούσει πέναλτι του Περέν στο 2ο πέναλτι. Ωστόσο ο Ντιά πρώτα έχασε το 4ο πέναλτι, αφού ο Μονέ-Πακέ είχε ισοφαρίσει σε 3-3. Το 4-3 έκανε ο Κλερκ και ο Ρουφιέ, έπιασε το πέναλτι του Μερσιέ για να δώσει την πρόκριση στους «στεφανουά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: